Mindenki használ alapozót?
én mindennap használok, de csak a szemem alatt, meg az orromon, mert korán kelek és karikásak a szemeim, egyébként én sem használnék.
15L
Én is csak úgy mint az első, bár arra inkább a korrektor való, szóval szerintem váltani fogok, mert semmi probléma nincs a bőrömmel és nem akarom tönkretenni ilyen fiatalon. Max ha van pattanásom, akkor arra szoktam tenni, de kb. félévente egyszer jön ki egy.
15L
Én nem használok. ha kicsit fáradtnak érzem magam, akkor megborotválkozok, egyébként is hülyén néznék ki alapozóval.
30F
Most kezdek leszokni róla!Mert a bőröm is kezd szép lenni(nagy patiktól és mitesszerektől szadadulok meg)!
20L
Nekem semmi szükségem rá... szerencsére :)
18/L
nem szoktam használni, ha valamilyen pattanásom van akkor maximum korrektor. de azt is ritkán. és ne érezd magad rosszul emiatt... mert hát, ha nem kell akkor nem kell.
Peach
nem használok.
Sőt nincs is alapozóm.
Még anyumét sem használom.
Szép bőrőm van, havonta 1-2 pattanás,setöbb.Ha meg van akkor is nem érdekel.
Szerintem sokan nem tudják használni, mert csúnyán, egyenletlenül van felkenve, vagy épp nem a megfelelő színűt választották.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!