Milyen alapozót ajánlanátok?
Ami jól fed, de nem kelt műhatást és nem olyan, mint egy maszk. A kisebb piros foltokat szeretném vele elfedni, valamint a bőrhibákat. MaxFactorról mi a véleményetek? Még egyszer újsághoz volt termékminta, azokat kipróbáltam, meg voltam vele elégedve, bár csak 2-3 alkalomra volt elég egy csomag. :) Ezen kívül tudnátok még valamilyet ajánlani? Árban maximum 5000 Ft-ot szánok rá, mint a MaxFactor, bár egy kicsit ezt is sokallom.:)
Előre is köszönöm a válaszokat.
Astor Mattitude HD
Nekem a drogériás kategóriából egyedül ez vált be, erős a fedése és csak nagyon közelről egyértelmű, hogy van valami az arcodon.
Nemrég volt a Max Factor Xperience alapozó néhány újsághoz csomagolva, nem azt használtad?
Nos nekem az egész tubussal meg van, és szerintem nagyon jó alapozó. Közepes a fedése, szóval természetes, nem lesz maszkhatása a végén. Szépen kiegyenlíti a bőrszínt. Van hogy leakciózzák, de úgy 3000-4500 Ft körül van. Az a lényeg, hogy megtaláld a bőrszínedhez megfelelőt, és akkor nem lehet gond!
ezt a típust vettem meg. Ha jól emlékszem 1500 Ft volt és kb. olyan is. :) Még csak párszor használtam, a MaxFactorosat meg sem közelíti, de ha az árát nézzük, akkor ahhoz képest jó. Nem érzed, hogy maszk lenne az arcodon és mondjuk a piros foltokat meg apróbb bőrhibákat elfedi. A nagy pattanásokat azért ezt sem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!