Ajánlanátok nekem valamilyen jó folyékony alapozót, kőpúdert?
Hello!
Végre szeretnék valami igazán jó minőségű folyékony alapozót venni,olyat,amit nem folyik szét nyáron sem,nagyon tartós,szépen,egyenletesen fed és nem csomós.Mitesszeres a bőröm,úgyhogy fontos lenne a jó minőség.Közepes,olyan egészséges barnás árnyalatra gondolok,ami nem az a tipikus barna,hanem picit pasztell rózsaszínesebb beütésű(nem tudom jobban leírni).És jó lenne hozzá ugyanolyan vagy hasonló színű kőpúder is.
Már kipróbáltam 100félét a kezemen,de ugye a boltban mindig másnak tűnik a mesterséges megvilágítás miatt,amit odabent szépnek látok,kint rájövök,hogy ronda.
Várom az ötleteket:) linkelhettek is.
Köszi!
Mi lenne, ha nem maszkolád be a bőröd és kipróbálnád a Clinique Pore Minimizer Instant Perfectort.
Ez nem alapozó, em is púder, de eszméletlen, amikor felkened, olyan, mintha eltünne a bőröd minden pórusa, mégis természetese marad a bőröd. Ez nem alapozó, azt írják róla, hogy afféle hidat alkot a bőr fölött.Kis 15 ml tubusban van, de 4 hónapig elég, napi 4x -i karbantartással.Én is sok mindent kipróbáltam már, de évek óta ennél maradtam, nem hasonlítható semmihez.
Ha nem hiszel benne, menj be egy parfümériába és kérd meg az eladót, hogy próbálja ki a bőrödön.Két árnyalatban van, világos és enyhén sötét, de mivel nem alapozó, minden bőrszínhez megy.
köszönöm mindenkinek!
3.válaszoló: mi ez pontosan és mennyibe kerül?Nekem színezett hidratáló krémem is van,hát nem mondom,hogy rossz,de sok mindent se ér,nem azt vártam tőle,amilyen-amennyiben ez is hasonló dolog,hát nem tudom...lehet,egy próbát megér.De tudnál róla több info-t írni?
A 3. vagyok.
Nem tudom leírni mi pontosan, 15ml-s tubusban van és amikor kinyomod a kezedre, se nem habalapozó, se korrektor, egy könnyű valami. 5800 ft-ba kerül, de a Vichy is 5400 ft már.Használtam Vichyt is, de ugyanúgy átfénylett a bőröm tőle , de azt nem tudom csak úgy korrigálni és kiszáradt a bőröm tőle.
Én a Clinique-t a Douglasban veszem, de kapni a marionnaudban, meg mindenhol, ahol Cliniquet árulnak.Az a jó benne, hogy ha kezd átfényleni a bőr, akkor gyorsan lehet vele korrigálni.
Én is alapozót akartam venni, de odajött egy hölgy segíteni és mondtam neki, hogy zsíros-vegyes bőröm van, de olyan valamit szeretnék, ami nem alapozó, mert azt nem tudom úgyse használni, de nem is púder, ami hamar lejön. És Ő mutatta meg ezt, még volt egy Yves -Saint Loran fehér bázis alap is, de az 8000 ft volt.A csajszi kipróbáltatta, az orromon, csak nagyon ici-pici kell belőle. Azonnal megvettem és már évek óta ez maradt.Én csak a T-vonalra használom, meg egy minyurit az orrom mellé.A neten utána lehet olvasni.Clinique Pore Minimizer Instant Perfector
Most láttam a vaterán valaki árul egyet 5000 ft-ért a sötétebbik árnyalatot.
Ja..elfelejtettem.
És olyan jó a színe, ilyen semmilyen halvány szín, olyan, mintha nem lenne az ember bőrén semmi, nem lehet észrevenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!