Miért baj ez? 13 évesen, szoli, műkröm, hajfestés, kozmetikus, márkás ruhák stb.
(így van lányok valljuk be.. nem mindenki nézhetett ki ilyen undorítóan ennyi idősen xD)
komolyan mondom ha neked ez jó akkor csináld csak 13 éves kis rib@nc!
nevetségesen viselkedsz, ki kéred mások véleményét és még te magyarázol. meg neked mindenre van magyarázatod... komolyan mondom el kurvul a világ az ilyen kis csajoktól min TE.
egyesek szerint meg az az 'elit' ha szoliba jársz meg műkörmöd van?? komolyan mondom nevetségesek egyesek!!
és akkor még a 15 éves kis sz@rosok osztják az észt??!! én is megtehetném, hogy szoliba járjak. meg műkörmöm legyen és hasonlók mert nem vagyok éppen csóró, de nekem nincs rá szükségem. így is bejövök a pasiknak és nekifutásból szebb csaj vagyok nálad!
a sok sminktől, szolitól meg már 20 éves korodra előjönnek majd a szép kis ráncaid.. haha ;D
vicces leszel majd.
pfff
18:44
Honnan veszed, hogy r*banc vagyok?;DDd nem is ismersz..gondolkozzál b*azzd ;))
És ha te csak nekifutásbol vagy jobb csaj/akkor elég csúnyácska lehetsz, mert vannak akik ÁLLÁSBÓL szebbek ;))Meg hát igy neten keresztül, sokmindent lehet mondani pl itt azt mondod hogy neked platina szőke hajad van, szép igényes külsőd stb. Lehet hogy az életben úgy nézel ki mint egy szakadt csöves :))) Ugyhogy nyugodtan mond,..nem hiszem el ;))
Csak az ilyen provokálo kommentekre írok vissza mint a TIÉD.
Én viselkedek felhábrítóan?:DD Leprobálsz osztani egy 13ÉVEST?:p hajráá;))
Na cshá(K);))
20:32
Igen akkor bevallom kicsit tulzásba vittem :) De olyan helyre mentünk :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!