Miért baj ez? 13 évesen, szoli, műkröm, hajfestés, kozmetikus, márkás ruhák stb.
Persze, volt mellműtétem, orrplasztikám és a számat is feltöltettem:) A vádli implantátum után tervezem a zsírleszívást is ;))
ahhan:)
Nem, szerintem nincs semelyik kommentben irigység.:) De tényleg neharaguggyatok, de nincs több kép!
Szerintem te egy csini lány vagy,csak kicsit kevesebbet kéne szoliznod meg a sminket ne vidd túlzásba.
Amúgy tényleg nincs veled baj,mert szép arcod van.
Talán egy kis fazont kéne adni a hajadnak :D
pl. ez jól állna:
Az régi kép, már teljesen más fazonja van a hajamnak.:))
Jobban meg lett tépetve, meg a melírok is kicsit erősebbek lettek benne.:) De amit te belinkeltél, az is nagyon tetszik:)
Bocsi, de nem adok msn címet, nem ismerkedem neten keresztül:)
Nemmondom h csunya vagy asse h szép nemtom megállapitani :D
de jokat nevettem azon a válaszolon aki nagyba megvédett téged vmi fiu...biztos jo nagy nyomorék lehet aki itt akar menözni .. xD legalábis az irásábol ezt vettem ki :'D
De igen, én vagyok : DDD
Tudom hogy nem csinálnának zsírleszívást, ezt csak azért írtam, mert valamelyik kommentelő azt írta hogy biztosan szilikon a mellem.:)) És sajnálom, de ez tényleg én vagyok :))
Én nem kértem senkitől, hogy véggyen meg:)) De szerintem aranyos volt tőle ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!