Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Töredezett hajjal mit kell...

Töredezett hajjal mit kell csinálni?

Figyelt kérdés
2009. dec. 20. 19:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Le kell vágni! Az már nem fog újraéledni, mert meghalt :(

Ajánlanám a meleg ollót! Kevésbé fog töredezni utána. Meg hajpakolás, vasalás/göndörítés után hajolaj, hogy ne száradjon ki a hajad. Meg előttük hővédő.

2009. dec. 20. 19:15
 2/5 anonim ***** válasza:
49%

Attól függ, mitől töredezik. Ha vasalod vagy göndöríted, akkor hagyd abba, próbáld meg kivárni, míg természetesen szárad meg, és ne használd annyit a hajszárítót. Ha teheted, ne fesd. Használj pakolásokat, inkább nagy fogú fésűvel fésülködj, kerüld a műanyag keféket. Próbáld meg minél többször összefogni, mert kibontva jobban dörzsölődnek egymáshoz a hajszálak. Hajgumiból olyat használj, ami minél puhább. Ezekkel elkerülheted, hogy továbbra is nagyon törjön.

Ami viszont már törött, azt tényleg le kell vágni. Nem muszáj egyszerre, ha havonta 1-2 centit vágatsz, már akkor is jelentősen jobban fog kinézni a hajad pár hónap után. Ja, és a haj már alapból "halott" miután kinőtt a fejbőrből, mert csak a hajhagyma él.

Amúgy milyen hosszú a hajad? Az is segítene tanácsokat adni.

2009. dec. 21. 09:02
 3/5 anonim ***** válasza:
55%
én pont azt hallottam h nem jó mindig összefogni mert a szoros gumitól töredezik
2009. dec. 29. 23:31
 4/5 anonim ***** válasza:

én is azt mondom, hogy vágass a végéből legalább havonta. ne festesd... hát én itt elbas*tam :S:( de már növesztem :)

használj rá pakolást. hővédő krémet vagy sprayt és én még Vitanol C-t használok. itt a gyakorin sok kérdés és válasz van róla :)

szija

17L és hát középig ér a hajam

2010. jan. 10. 11:02
 5/5 nightingale válasza:
0%
melegolló a fenét, ECETESOLLÓ WROKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
2010. aug. 23. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!