Töredezett hajjal mit kell csinálni?
Le kell vágni! Az már nem fog újraéledni, mert meghalt :(
Ajánlanám a meleg ollót! Kevésbé fog töredezni utána. Meg hajpakolás, vasalás/göndörítés után hajolaj, hogy ne száradjon ki a hajad. Meg előttük hővédő.
Attól függ, mitől töredezik. Ha vasalod vagy göndöríted, akkor hagyd abba, próbáld meg kivárni, míg természetesen szárad meg, és ne használd annyit a hajszárítót. Ha teheted, ne fesd. Használj pakolásokat, inkább nagy fogú fésűvel fésülködj, kerüld a műanyag keféket. Próbáld meg minél többször összefogni, mert kibontva jobban dörzsölődnek egymáshoz a hajszálak. Hajgumiból olyat használj, ami minél puhább. Ezekkel elkerülheted, hogy továbbra is nagyon törjön.
Ami viszont már törött, azt tényleg le kell vágni. Nem muszáj egyszerre, ha havonta 1-2 centit vágatsz, már akkor is jelentősen jobban fog kinézni a hajad pár hónap után. Ja, és a haj már alapból "halott" miután kinőtt a fejbőrből, mert csak a hajhagyma él.
Amúgy milyen hosszú a hajad? Az is segítene tanácsokat adni.
én is azt mondom, hogy vágass a végéből legalább havonta. ne festesd... hát én itt elbas*tam :S:( de már növesztem :)
használj rá pakolást. hővédő krémet vagy sprayt és én még Vitanol C-t használok. itt a gyakorin sok kérdés és válasz van róla :)
szija
17L és hát középig ér a hajam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!