Vasalom a hajam megfelelően van ápolva nem töredezett a vége és mégse nő elől meg oldalt. Eddig nőtt szépen most meg nem nő. Mit lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék hosszabb hajat de a hajvasalás sajnos lételem2008. nov. 13. 22:10
1/4 anonim válasza:
Akkor csak a póthaj marad...
Én úgy vettem észre a saját hajamon, h amíg vasaltam annyi töredezett el, amennyit nőtt...
Ha gyorsabban nő a hajad mint ahogy törik mázlid van, de akkor is lassú...vagy vasalod, vagy növeszted.
2/4 anonim válasza:
Kedves első válaszoló, ha elolvastad a kérdést feltűnhetett volna hogy az ő haja nem töredezett, senki nem kérdezte a te hajtörténetedet.
Szóval ha abszolút nem nő a hajad, akkor az elég komoly orvosi baj, mert az azt jelenti hogy azon a területen az összes hajszálad nyugalmi állapotban lenne, tehát hamarosan kihullik.
De szerintem, pusztán letörik a hajad. Az nem olyan mint a töredezés, nincs ketté nyílva a vége, csak megtörik egy ponton, ami lehet 1 centi 2 centi vagy akár sokkal több is.
3/4 A kérdező kommentje:
Valószínű hogy letörik mert hullani nem szokott max 1-2 hajmosásnál 8-10 szál de az se hajhagymástól és sztem nem nagy gáz. Félhosszú hajam van.
2008. nov. 15. 20:34
4/4 A kérdező kommentje:
Lehet csak én nem veszem észre hogy nő. Mert régen sokkal intenzívebben nőtt mint most
2008. nov. 15. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!