Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudok egy töredezett,...

Hogyan tudok egy töredezett, szálkás, hullámos-göndör hajból olyan formájút, fazonút csinálni, mint ami Zac Efron-nak van?

Figyelt kérdés

Elsősorban mit ajánlatok, hogy a hajam egyenes és "tincsekben" legyen, vagyis hogy így összeálljon?

Vasalni nem annyira szeretném, mert az eléggé káros, és hamar tönkremegy a hajam :(

Várom a válaszokat!!

KÖSZII

2010. jan. 5. 21:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

végleges hajegyenesítés fodrásznál

esteleg úgy szártsd be. használj hajvégápolót és/vagy balzsamot

2010. jan. 7. 17:10
 2/18 anonim ***** válasza:
hajformázó hab a nedves hajra, majd szárítsd be egyenesre:)mondjuk lehet, hogy hajvasalóval szebben kitudod egyenesíteni...ha átkened a hajvégeidet hajvégápoló olajjal, akkor kicsit védve lesz a hőtől és nem lesz szálkás:)
2010. jan. 7. 18:04
 3/18 anonim ***** válasza:
ja és hajpakolást is érdemes használni, puhább és fényesebb lesz a hajad, valamint az is táplálja a hajat:)
2010. jan. 7. 18:06
 4/18 anonim válasza:

Végleges hajegyenesítés a jó sztm. Pl. nekem X-tenso-val van és fél évet bír simán. Nekem hullámos hajam van eredetileg és kb 10-15cm szokott lenni. De fontos h megbízható helyen csináltasd. Lehet h sok időbe telik de megéri. Nem mondom h tökéletesen tűegyenes de mégse kell annyit vasalni. Nameg hajlakkal aztán tűegyenes is lehet és napoki bírja. Senki nem mondja meg h eredeti-e.

De lényeg h kíméld a hajad az elején főleg. Akkor 3 napig nem fésülheted, annyit ki kell bírni még kócosan is. Ja meg használj hajpakolást v ilyesmit, sokat segít.

2010. jan. 7. 19:09
 5/18 anonim válasza:
Ja ezt még elfelejtettem hogy ha vizes is lesz akkor is egyenes marad, sőt vizesen méginkább az.
2010. jan. 7. 19:12
 6/18 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :))

erről a végleges hajegyenesítésről még nem hallottam, de nem tűnik rosszank :) majd utánnanézek. nah de még1x thx all :)

2010. jan. 7. 19:30
 7/18 anonim válasza:
Pedig van egy ideje és tudok is olyat aki csinálja (és nem először) ha érdekel. Egyébként érdemesebb lesz sztm előtte levágatni 1-2cm-t akkor is ha növeszted mert mit ér egyenesen ha töredezett.
2010. jan. 7. 20:16
 8/18 A kérdező kommentje:

4-5 válaszoló,

Az x-tenso-ból melyiket? És az kb. mennyibe kerül?

Te fiú v. lány vagy?

Köszi

2010. jan. 7. 20:17
 9/18 anonim válasza:

Hogy melyiket? Nekem a fodrász választotta ki. Függ attól ugyanis, hogy mennyire göndör vagy hullámos a hajad és hogy volt-e festve előtte. Ez alapján dől el. Előtte érdemes felhívni és egyeztetni mert nem kapható csak úgy minden sarki boltban ez a termék. Egyébként srác vagyok.

Én nála csináltatom: www.szokeszalon.hu/

2010. jan. 8. 19:14
 10/18 A kérdező kommentje:

én is:)

nem, nem volt előtte se festve, se melír... max vasalva..az baj?

2010. jan. 8. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!