Hogyan tudok egy töredezett, szálkás, hullámos-göndör hajból olyan formájút, fazonút csinálni, mint ami Zac Efron-nak van?
Elsősorban mit ajánlatok, hogy a hajam egyenes és "tincsekben" legyen, vagyis hogy így összeálljon?
Vasalni nem annyira szeretném, mert az eléggé káros, és hamar tönkremegy a hajam :(
Várom a válaszokat!!
KÖSZII
végleges hajegyenesítés fodrásznál
esteleg úgy szártsd be. használj hajvégápolót és/vagy balzsamot
Végleges hajegyenesítés a jó sztm. Pl. nekem X-tenso-val van és fél évet bír simán. Nekem hullámos hajam van eredetileg és kb 10-15cm szokott lenni. De fontos h megbízható helyen csináltasd. Lehet h sok időbe telik de megéri. Nem mondom h tökéletesen tűegyenes de mégse kell annyit vasalni. Nameg hajlakkal aztán tűegyenes is lehet és napoki bírja. Senki nem mondja meg h eredeti-e.
De lényeg h kíméld a hajad az elején főleg. Akkor 3 napig nem fésülheted, annyit ki kell bírni még kócosan is. Ja meg használj hajpakolást v ilyesmit, sokat segít.
köszönöm a válaszokat :))
erről a végleges hajegyenesítésről még nem hallottam, de nem tűnik rosszank :) majd utánnanézek. nah de még1x thx all :)
4-5 válaszoló,
Az x-tenso-ból melyiket? És az kb. mennyibe kerül?
Te fiú v. lány vagy?
Köszi
Hogy melyiket? Nekem a fodrász választotta ki. Függ attól ugyanis, hogy mennyire göndör vagy hullámos a hajad és hogy volt-e festve előtte. Ez alapján dől el. Előtte érdemes felhívni és egyeztetni mert nem kapható csak úgy minden sarki boltban ez a termék. Egyébként srác vagyok.
Én nála csináltatom: www.szokeszalon.hu/
én is:)
nem, nem volt előtte se festve, se melír... max vasalva..az baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!