Hogyan tudok egy töredezett, szálkás, hullámos-göndör hajból olyan formájút, fazonút csinálni, mint ami Zac Efron-nak van?
Elsősorban mit ajánlatok, hogy a hajam egyenes és "tincsekben" legyen, vagyis hogy így összeálljon?
Vasalni nem annyira szeretném, mert az eléggé káros, és hamar tönkremegy a hajam :(
Várom a válaszokat!!
KÖSZII
Nem baj, nekem is vasalva volt előtte csak meguntam. Előtte érdemes vágatni egy centit legalább hogy ne legyen töredezett.
Ja am nem csak csajok csináltatják nyugi;)
köszi a megerősítést:)
és árban mennyi kb.?
egybk így olvasgatok most utánna, de egyik helyen azt írják h egy idő után a teteje újra behullám/göndörödik... ez most igaz v nem?
Árban olyan 10 körül van mert mennyiségtől is függ és nem a teteje hullámosodik be hanem az alja ami lenő. Törött hajvégnél lehet hogy nem marad meg a vége, lehet erre gondoltak, nem tudom. Nekem tuti jó maradt kb 7 hónapig megfelet és nem látszott!
Gyakorlatilag újraformázzák ilyenkor a hajad szerkezetét. Ezért is kell közben nyugton maradni. Felviszik a cuccost ami megtöri a molekulákat vagy mi és beállítják kézzel egyenesre a hajad, ekkor vársz kb 10 percet majd fixálás megint kb 10 perc. Később csak a lenövésnél kenik be és ennyi.
köszönöm a válaszokat!
szerintem tavasszal megcsináltatom..csak most télen sapka, kapucni, stb.. meg sísisak..
Nem a genetikailag adott dolgokat változtatja hanem a haj szerkezetét.
Szóval úgy végleges, hogy az a rész amit kezeltek. Ami lenő az ismét olyan mint eredetileg volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!