Az én hajam göndör és ha megszárítom tiszta szálas és nagyon dús. Kiegyenesíteni nem nagyon akarom most már, mert nagyon száraz és töredezett lesz (hát már eléggé olyan). Mit csináljak a hajammal?
Figyelt kérdés
2007. szept. 13. 16:54
1/4 anonim válasza:
Használj göndör hajra való balzsamot, vagy száraz hajra valót, tudom ajánlani a Sunsilk vagy Dove hajpakolásokat is havonta egyszer-kétszer. Próbáld ki, hogy hajmosás után nagy, ritka fogú fésűvel kifésülöd a hajad (nem cibálva, csak óvatosan), és csavard fel tincsenként jó nagy hajcsavarókra, úgy szárítsd meg, így szelíden hullámos tincseid lesznek, nem gubancolódnak össze nagyon.
2/4 anonim válasza:
nos menj el egy fodrászhoz vágass egy picit a végéből,ne használj hajszárítót met tönkreteszi a hajat.És hajmosás után rögtön fésüld ki alaposan akkor kiegyenesedik tapasztalat.
3/4 anonim válasza:
Én pl úgy csinálom hogy hajatmosok, balzsamot rakok rá, és miután lemostam, kifésülöm, és hagyom hogy úgy száradjon meg, nem használok hajszárítót, legfeljebb ha hideg van, akkor a hajtövemet szárítom meg kicsit, de a hajszárító az nagyon kiszárítja a hajat, és utána nagyon rossz lesz a haj fogása.
4/4 anonim válasza:
Ugyanez VOLT a problémám én elöször megmosom elséve száraz hajra valo samponnal és balzsammal aztán kézzel jol kinyomkodom a vizet és nem szabad törölközövel dörzsölni !!!!!!!aztán bekenem taft hajhabbal és várom hogy megszáradjon igy szép göndör loknikba áll a hajam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!