Házilag készített hajpakolásokat lehet készíteni t6udjuk! Melyik a leghatásosabb? Pl:kissé száraz, göndör hajra!
1 csésze méz
1/2 csésze olívaolaj
2 csepp citromlé
Az olaj csak a mézben oldódik jól. Citromra pedig azért van szükség, hogy összeállítsa a masszát. (különben a citrom száraz hajra nem ajánlott, ha összetudod állítani nélküle is akkor tedd fel citrom nélkül.)
Szerezz be kókuszolajat, amiből minden nap akár többször is tegyél a hajvégedre. Ezt a hajad nagyon szépen be fogja szívni :)
Nekem ez a pakolás vált be a legjobban. Feltettem 1-2 órára hajmosás előtt bebugyolálva zuhanysapiba.
csak tudod előző ezeknek az általad említett termékeknek az összetevői egyáltalán nem nevezhetőek jóóónak káros anyagokat tartalmaznak de te csak tudod mit pakolsz a fejedre:D ajánlom figyelmedbe az antalvali.com-ot és a kérdezőnek is ahol nagyon sok hasznos hajápolási tippek is vannak és az egészséges élethez fontos információk is vannak
egyébként az első által írt pakolás nagyon jó én mondjuk tennék még hozzá mandula és ricinus olajat :D de úgy is tökéletes:)
mondtam te tudod én is így voltam vele amíg nem lettem tudatos vásárló és nem dőlök be minden szarságnak és csillivilli csomagolásnak..
a benne található szilikon megtapad a haj külső szerkezetén ami tapintásra azt eredményezi hogy puha lesz de ez a réteg elzárja a hajat a valódi tápanyagoktól amitől lehet a hajad kívülről szép de belül semmi arra kérlek vedd elő a samponodat és sz összetevők közül néhányat írj be keresőbe és nézd meg miket okoznak
ha netán érdekel és veszed a fáradságot elolvasni:D
száraz hajra keres pakolást nem töredezésre meg ijenekre ha esetleg te szerinted nem tesz semmit(bár nekem tett de mind1)
Éppen jó a bolt pakolás rá.Csak kezelhetőbb hajat szeretne gondolom mivel göndör,száraz stb...
Ami még beválhat, bár ez már nagyon száraz hajra jó igazán: kakaóvaj, kókuszvaj, olíva olaj keveréke, hogy milyen arányban, azt eldöntheted, attól függően, hogy mennyire szeretnél szilárdabb vagy épp folyékony állagot (a kakaóvaj például 28-30 fok alatt kemény, a kókuszvaj meg szilárd, de puha). Tehetsz hozzá egy kis jojoba vagy mandula olajat is :)
Mindazoknak, akik a garnier meg pantene meg egyéb ilyen átlag reklámozott bolti kemikáliákra "esküsznek":
-ezek a cégek állatokon tesztelnek
-nézzétek meg az összetevőket, a legtöbbje kőolajszármazék, én tuti nem kennék ilyet a fejemre. Nagyon sok a veszélyes anyag ezekben a kozmetikumokban...
Én már csak az állatok miatt sem használnék ilyen mesterséges kotyvalékokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!