Hogyan csinálhatnék magamnak házilag hullámos vagy göndör hajat hajcsavaró nélkül?
alumínium fóliából letépsz egy hosszabb darabot,és felhajtod.
olcsó és egyzserű
Több módszer is van....
pl nedvesen feltekered egy kis törcsire, így a törcsitől függően lehet kissebb vagy nagyobb loknik....
vagy pl olyat is csinálhatsz, ha nagy loknikat akarsz üres kólás dobozra felcsavarod és nagy csattal rögzíted
vagy fogj egy szalagot és csavargasd rá a hajad, ezt így nehéz elmagyarázni, de én úgy szoktam h tincsenként rátekerem a szalagra folytonosan vízszíntes irányba ha elértél a fejed másik oldalára, akkor visszafordúlsz és ezt csinálod tovább "S" vagy kígyó alakba,...ezt főleg máson lehet megcsinálni, de az embernek önmagán is sikerül.... jah és én lehetőleg csúszós műanyag szallagot használok, mert azt utólag könnyebb kiszedni... jah és úgy kezd az egészet , ráhagysz a szalgra és lerögzíted majd ha kész vagy összekötöd a 2 szalagvéget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!