Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Olyan balzsam amit nem kell...

Olyan balzsam amit nem kell kiöblíteni, száraz, göndör hajra?

Figyelt kérdés
Száraz és nagyon göndör a hajam, a derekamig ér. Hajmosás után ezeket a "nem kell kiöblíteni" balzsamokat és pakolásokat szoktam rátenni, mert ezek nagyon jó állagúvá teszik a hajam, nem úgy mint azok amiket ki kell mosni. A kérdésem az lenne hogy milyen ilyen balzsamokat ismertek? Amit kipróbáltam Gliss Kur, Schauma és a dm-es hajápoló tej száraz hajra, ezek közül az első kettő nagyon bejött, a harmadik már nem annyira. Sajnos mostanában egyre kevesebb ilyen balzsamot látok, csak a sima kimosósok vannak. :( Esetleg ezek a fújós balzsamok is jók? Milyen tapasztalataitok vannak velük? Főként olyanok válaszát várom akik hasonló cipőben járnak, vagy próbáltak már ilyen termékeket, de minden választ szívesen fogadok.
2011. szept. 23. 13:39
 1/3 anonim válasza:
100%
Nekem is nagyon száraz a hajam és göndör. Én ilyen fújós balzsamokat használtam eddig, Gliss Kurt és nem annyira jó mint a rendes balzsam szerintem. Egyszer Garnier Fructist használtam, amit nem kell kimosni és az is jó volt.
2011. szept. 23. 13:54
 2/3 anonim válasza:
100%
Nekem hosszú festett-fekete hajam van, ami nagy örömömre egyenes, de amint az első mondatodat olvastam, arra gondoltam Gliss Kur. Én a fújós változatot használom évek óta, és nem is akarok másikat keresni. Nagyon jó, nyugodtan bízz meg a fújósban is. Nekem húgom, és számtalan barátnőm is erre esküszik, de ezt csak azután tudtam meg, hogy nekem is bevált már. Könnyen fésülhető a haj, de nem nehezül el, mint azoktól a kiosósoktól, azokat én is rühelltem mindig is.
2011. szept. 23. 13:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor megpróbálkozom vele. :) Mentek a zöld kezek.
2011. szept. 23. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!