Az ilyesmi száraz, göndör hajra milyen formát vágassak? (képekkel)
linkelek képeket, milyenre hasonlít. ezeknek az egyesítettjét képzeljétek el. barna, és most a mellemig ér, ha kivasalom akkor a mellem alá, de nagyon ritkán vasalom ki. milyen formát lehet az ilyen hajba vágni ami jól néz ki így göndören?
és az a baj hogy minden nap más a szerkezete attól függ mennyi idő telik el a mosás után. göndör a hajam de igazából vegyes, egy tincs göndör, egy tincs pedig etljesen ilyen:
mosás után ilyen:
aztán változó.
szerintetek az ilyen haj jól néz ki az ennél sokkal szárazabb (fent képek) hajon?
mellesleg nektek tetszik az ilyen haj? az ilyen típusú?
Húúúúh...hát ez nehéz eset...most akkor tulajdonképpen azzal,van bajod,hogy milyen "állaga" van,amikor olyan száraz???
Akkor szerintem a különböző "repair" pakolások segíthetnek,vagy Revalid....vagy amit a fodrászod ajánl...ő azért mégiscsak ért hozzá,ráadásul látja is "személyesen".(esetleg gyógyteák..???)
Nem tudom mennyire érdemes tépett fazont vágatni /mint az utolsó képen/,amikor mondjuk olyan száraz hatású a hajad,de a képen még jól néz ki,mert olyan szép "tincses",fürtös.
Alapvetően szerintem valahogyan a szárazságot kéne megszüntetni,és gyakorlatilag mindenféle hossz/fazon jól áll...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!