Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit lehet csinálni a töredezet...

Mit lehet csinálni a töredezett száraz hajjal ha a tövénél meg hamar zsírosodik?

Figyelt kérdés
2008. aug. 3. 12:13
 1/7 anonim ***** válasza:
76%

én oliva olajjal vagy recinus olajjal bekenem a hajvéget estére és reggel lemosom.

Ápolja és nem lesz tőle száraz, feltölti a hajvégeimet.

milyen sampont használsz? mert ez is fontos.

2008. aug. 3. 13:07
 2/7 anonim ***** válasza:
72%

Zsíros tövű, száraz végű, úgynevezett vegyes típusú hajra lehet kapni speciális samponokat. Nekem régen bevált a Schauma szőlőmagos samponja, de ha jól tudom, azt már nem forgalmazzák Magyarországon.

Mostanában festem a hajam, emiatt az egész kiszáradt, így most már kizárólag száraz hajra való sampont használok.

2008. aug. 3. 13:09
 3/7 anonim ***** válasza:
53%

A hajvégeidet kend be minden hajmosás elött hidratálókrémmel és hagyd rajta 5-10-percig...

Hajmosás után fond be kis tincsekbe a hajad, majd másnap reggel, füjj rá hajlakkor, és boncsd ki, fésüld át. A hajnak így kis%-a fog csak a bőrhöz érni, ami zsírosítja, sokkal dűsabbnak látszik, és másfél hétig nem lesz zsíros...:)

2008. aug. 3. 13:13
 4/7 A kérdező kommentje:

gliss kur (száraz sérült hajra,vadrózsa olajjal)

nem vettem észre h használt volna de jó illatú :)

amugy szoktam estére olivaolajat rakni a hajamra reggel meg megmosom,de akkor is száraz maradt,mondjuk még csak 2-szer csináltam!

Köszi a válaszokat!

2008. aug. 3. 13:35
 5/7 anonim ***** válasza:
70%
Csöpögtess teafaolajat a samponodba. oriflameből lehet rendelni. És használj hajpakolásokat, ezek nem zsírosítják a hajat.
2008. aug. 4. 03:40
 6/7 anonim ***** válasza:
sya, nekem is ez a gondom, kipróbáltam én már az összes tucatmárka termékét, de egyik sem használ. az illatuk jó, az igaz. felejtsd el! nekem a kérastase hasznáált egyedül! a narancssárga színűekből a hajpakolás(dde igaziból másféléket is kipróbáltam és atótl is ezerszer szebb lett és kevésbe tördezetett, meg szöszös) ez nagyon drága, és nem lehet bárhol kapni, az teljesen igaz, de megéri.
2009. aug. 8. 01:50
 7/7 anonim ***** válasza:

most látam 2 féle narisárga van, de az oleo relax az, és nem az oleo curl, mert az göndör hajra van.

am balzsamot meg pakolást csak a hajvégekre tegyél, ne érintkezzen a fejbőröddel. am meg moss hajat 2 naponta, v akr naponta, semmi bajod nem lesz.

2009. aug. 8. 01:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!