Ricinus olajat szeretnék használni ki hogyan csinálja és mik a hatások?
hát akkor én leszek aki megzavar kedves kérdező :)
én használtam, derékig érő hajam van, tehát nekem első sorban a töredezés volt a célpont. bekentem alaposan, rátekertem a hajamra egy törölközőt és 20-40percet rajta hagytam, ilyenkor legyen nálad valami rongy, mert majd elkezd csöpögni az olaj ahogy melegszik fel a tubán alatt. és alaposan lemostam, akár 3-4x is samponnal, utána napokig szép selymes volt a hajam, 2x-3x használtam, annyira volt elég az amit vettem, szerettem, de nekem ez kicsit macerás volt, de azóta sem volt olyan jó a hajam mint attól, tehát lehet nyárra megint elkezdem. egy két próbát megér. elsőnél meglátod hogy milyen a hatása, nem kell sűrűn használni és 3-4hetente használtam, a pacsáláson kívül semmi negatív élményem nincs.
Én is használom a Ricinus olajat és nem hullik tőle a hajam és nem is zsírosodik... Hetente 2x használom, 2 óráig hagyom rajta, majd lemosom a hajamat 3x samponozom..
Nekem a hajam szép sima és selymes lesz tőle és valamivel nőtt is a hajam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!