Igaz az, hogy a ricinus olajtól gyorsabban nő a haj? Es hogy kell hasznalni?
Figyelt kérdés
mert vettem ma ricinusolajat,es haat mindenhol mashogy va irva h h kell hasznalni...2014. márc. 18. 17:45
1/5 anonim válasza:
Van aki előtte felmelegíti,én nem szoktam. Összekeverem kókuszolajjal,fele-fele arányban,majd felkenem.
Persze nem muszáj vegyítened,de a kókuszolajnak számos jó hatása ismert,melyet a hajra gyakorol.
Én két órán át szoktam fent hagyni,aztán jó alaposan kiöblítem,annyi,hogyha használom,akkor kétszer kell megmosnom.
Nekem bevált.
2/5 Ramcsiii válasza:
Énis épp ugyan ugy használam ahogyan az elözö válaszoló irta,kb 3-4 órát is rajta haszom ahogy van idöm.A kókuszolajat a hajvégekre is tehetsz nyugodtan :)
3/5 A kérdező kommentje:
koszi:)
es a ricinus olajat egesz hajra tegyem ráá???
2014. márc. 19. 07:00
4/5 anonim válasza:
Én csak a hajtőre szoktam,de ha kókuszolajjal keverem,akkor az egész hajra,a végekre is,de oda elég a kókuszolaj.
5/5 Ramcsiii válasza:
Én is egész hajra ugyanúgy mint a hajtöre,ugy a végeire is keverve teszek,meg ha eszembe ju déután akkor is kicsit teszek a végeire de csak a kókuszból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!