Hennával festett hajra lehet-e ricinusolajat használni?
Figyelt kérdés
Olyanok válasza érdekelne, akik kipróbálták már, és a tapasztalataik.2014. jan. 30. 20:53
1/2 anonim válasza:
szia. nekem eleve a henna nagyon hamar kopik a hajamból ( megpróbáltam a henna tömböt, ami 4000 ft, és a hennás hajfestéket )
Én vörös hajat akartam, de elég barnás, még talán a 600 ft-os hennás hajfestékkel kicsit jobb.
Így hogy amúgy is nagyon engedi a színét, használok ricinusolajat.
Megkérdezhetem hogy te milyen hennát használsz, és neked mik a tapasztalataid vele? neked nem kopik hamar ki?
2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos nem kaptam értesítést..... Ricinust nem használok azóta sem. Én a "sima" testfestő hennákat használom, én igaz, hogy első néhány mosásál engedi a színét, de a hajból nem kopik ki, csak lenő. Nekem sötétbarnaa természetes hajszínem, így csak ilyen rozsdás fényű gesztenyebarnára színezi, az ősz szálak viszont pirosak, nagyon szeretem, azóta is használom.
2015. nov. 21. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!