Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 17 évesen (fiú) mitől hullhat...

17 évesen (fiú) mitől hullhat a hajam?

Figyelt kérdés
Nem az a kopaszodás, amikor forgóból meg a halánték körül kihullik a hajam, hanem a fejtetőmről hullik ha ilyen 20 mp-ig beletúrok, kb 10-15 szál. Használok hajszeszt és egy ideig jobb volt, volt hogy egyáltalán nem hullott, de most megint.
2014. márc. 1. 21:48
 1/3 anonim ***** válasza:
sajnálom, hogy nekem kell közölnöm a szomorú hírt. kóros szilpufilisziszben szenvedsz. magyarul fél év múlva teljesen kopasz leszel. addig élvezd ki, hogy van hajad.
2014. márc. 1. 21:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Nincs mese.. kopaszodsz.

Viszont van egy drága eljárás... gondolom nem akarsz 20 évesen tar kopasz lenni.

Az eljárás lényege, hogy a s3gggszőrödet kitépik, és beültetik a fejbőrödbe. Így újra lesz hajad.

2014. márc. 1. 22:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Napi 100 szálig normális.

Lehet nem megfelelő táplálkozás, hormonok, évszakváltás miatt... A hajszesz nekem is csökkentette, de ha sokáig használod, hozzászokhatsz, tarts pár hét szünetet. Nem stresszelsz véletlenül? Nem zselézed, vagy ilyesmi?

Az enyém évi kétszer szokott kb. egy hónapig nagyon hullani, azt cserélődésnek tudtam be. Hullott már hormonváltozás miatt, most pedig festem, és ezért hullik ki kb. napi 30-40 szál, a 10-20 szál helyett, ami 'nyugalmi állapotban' szokott.

Ha meglesz az ok, meglesz a megoldás.

2014. márc. 1. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!