15 évesen szoli? Hogyan?
15 vagyok még csak, ez lenne majd az első alkalom hogy elmegyek szoláriumba. Sajnos nagyon fehér a bőröm, és nyáron mindig leégek, ezért ajánlotta a védőnő, hogy nyár előtt 1-2x nem ártana elmennem. Lenne pár kérdésem, kicsit félek is tőle
Hány perccel kezdjem, hogy ne égjek le?
Milyen szoláriumba menjek? Hallottam a csokiszoláriumról (azt hiszem, ez a neve), de nem tudom, hogy az van-e itt, ahol én lakom, pedig az szimpatikus.
Milyen krémet kell venni hozzá, és hol? Mi történik, ha nem kenem be magam?
Kicsit félek tőle, meg attól is, hogy az ott dolgozók le fognak nézni, bár valóban nem mennék el önszántamból 15 évesen szoliba:D köszönöm előre a válaszokat!
15 évesen csakis törvénybeütközően! Ugyanis tilos 18 év alatt. Jó, megbízható szalonban be is tartják.
A védőnőd pedig hülye. Inkább a bőrrák, mint a túl fehér bőr? Szép.
A védőnőd sem épp okos. A szoláriumtól ha hajlamos vagy rá akár első alkalom után is bőrrákot kaphatsz. Én is fehér bőrű vagyok és az anyajegyeim miatt nem is mehetek (nem mintha menni akarnék).
Inkább nyáron mikor már az a leégős/barnulós idő van, feküdj ki kis időre a napra és folyton fújkáld magad vízzel vagy ha van medencétek akkor ott legyél. Én így barnultam le szépen fokozatosan pedig nagyon könnyen leégek.
Védőnő ilyet mond?? Találta a diplomáját valahol az utcán??
Eszedbe ne jusson!
Ezt a védőnőt cseréld le, mert bedől a hülye népszokásoknak, és még rossz tanácsokat is osztogat...(hogy kapott diplomát??)
Ha nem akarsz leégni, használj fényvédőt, nagyon egyszerű:D (de ne ilyen spf 6-ot, hanem 30/50 faktorosat), plusz viselj napszemüveget és valamilyen szép kalapot.
Amúgy 18 év alatt tényleg nem lenne szabad beengedniük, mégis sok helyen megteszik...
Ha már nagyon elhatároztad, hogy barnulni akarsz, akkor inkább napon tedd, fényvédelemmel és ne a kritikus időszakban/tűző napon. Ha mindenképp szolizni akarsz, akkor elvileg az eu-s a legkevésbé káros, bár én abba se tenném be soha a lábam:D
Én is nagyon fehér vagyok, de nekem tetszik is, soha nem fogok szolizni/napozni, a családtagjaim mind járnak és háát meg lehet nézni, tök szeplősek, májfoltosak.
Jaj, drága 8-as!
Ne most szónokolj, hanem majd 10-20 év múlva nézd meg magad!
Ha majd akkor összehasonlítod a szolit nem használó, nem napozó ismerőseid arcával a tiedet, sírva bújsz a sarokba.
Sok-sok ránc, pergamenszerű bőr... fincsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!