Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 15 évesen szoli? Hogyan?

15 évesen szoli? Hogyan?

Figyelt kérdés

15 vagyok még csak, ez lenne majd az első alkalom hogy elmegyek szoláriumba. Sajnos nagyon fehér a bőröm, és nyáron mindig leégek, ezért ajánlotta a védőnő, hogy nyár előtt 1-2x nem ártana elmennem. Lenne pár kérdésem, kicsit félek is tőle

Hány perccel kezdjem, hogy ne égjek le?

Milyen szoláriumba menjek? Hallottam a csokiszoláriumról (azt hiszem, ez a neve), de nem tudom, hogy az van-e itt, ahol én lakom, pedig az szimpatikus.

Milyen krémet kell venni hozzá, és hol? Mi történik, ha nem kenem be magam?

Kicsit félek tőle, meg attól is, hogy az ott dolgozók le fognak nézni, bár valóban nem mennék el önszántamból 15 évesen szoliba:D köszönöm előre a válaszokat!

2014. febr. 27. 16:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a 8-as is védőnő lehet, ennyi ésszel :) Vagy ha nem, akkor minimum olyan hülye, mint a kérdező védőnője. Anyám sokat dolgozott együtt védőnőkkel, mert ő volt a koordinátoruk. Mindig mondta, hogy a védőnőknél hülyeébb faj nemigen van.
2014. ápr. 23. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!