Ki hány évesen festette először a haját? És ha valakinek van Ombre haja akkor mikor csináltátok?
14, egy árnyalatot változtattam. (középszőkéről világosabb szőkére, szőkíteni nem kellett, sima festéket használtam)
Nagyon szép lett az eredmény, de nekem nem érte meg, mivel borzasztóan kiszáradt, töredezett, és hullott a hajam a festéktől.
Azóta nagyjából lenövesztettem, valószínűleg mostantól hennát fogok használni, mert időközben rájöttem, hogy a vöröses haj is jól állna.
10 éve, kb. 17-18 évesen kezdtem, mert őszülni kezdett a sötétbarna hajam. Azóta is festem, mert muszáj, de ugye világosabb nem lesz, csak sötétebb, mert hosszú és elég sok réteg festék van már rajta.
Ombre nekem is tetszik, de csak fodrásszal csináltatnék.
18 évesen festettem először, feketére. Azóta világos vörös.
Láttam már 8 évest akinek annyira kiszívta a haját a nap hogy úgy nézett ki mint egy ombre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!