Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől hullhat a hajam 17 évesen?

Mitől hullhat a hajam 17 évesen?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy csak átmeneti, de engem nagyon zavar. Most is van olyan hajmosáskor, hogy kisebb csomókat szedek ki (5-6 hajszál).
2009. máj. 31. 20:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Én 13 éves lány vagyok,és néha nekem is nagyon hullik!

Szerintem ne ilyeggy meg,z csak átmeneti!

2009. máj. 31. 21:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Napi 100db körül van a normál,ami kipotyoghat!

Ha már kórosan sok hullik,annak lehetnek belsőszervi probléma okai,idegi alapon is lehet,vagy csak az idő miatt,most nekem is sok hullik de én nem rég festettem be(ettől is hullhat)...

2009. máj. 31. 21:01
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2009. máj. 31. 21:07
 4/6 anonim ***** válasza:
naponta 60-100 db hajszáll hulik ki de ez normális... majd ha csomokban hullik a hajad, akkor essél csak pánikba ;)
2009. máj. 31. 21:18
 5/6 anonim válasza:
Tudom régebben írtad ezt,de ne parázz-én parázok sosem hullott a hajam,de most fésüködésenként jön ki 80-100hajszál.Holnap kezdem a vizsgálatokat...mert már aggódom,hogy elveszítem a hajamat!
2009. nov. 22. 23:54
 6/6 A kérdező kommentje:
majd értesíts :), drukkolok hogy minden rendben menjen, bár most azt olvastam, hogy ilyenkor ősszel van egy nagyobb hajhullás :O
2009. nov. 23. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!