15 évesen ráncos vagyok?
Figyelt kérdés
a szemem alatt vannak ráncok, nem ilyen icipici normális szem alatti hanem sok és mész illetve a homlokomon is vannak kicsik ˙nem mimikai ráncok), mit tudok tenni? ez normális?2014. febr. 1. 16:49
1/5 anonim válasza:
Szerintem ezek még nem ráncok, nekem is vannak ilyesmik, bár én kicsit idősebb vagyok.
22/L
2/5 anonim válasza:
Szoktál napozni/szolizni?
Cigizel?
Nagyon-nagyon egészségtelenül étkezel esetleg?
Az elmúlt pár napban kevesebbet aludtál?
Amúgy előfordulhat, hogy csak te látod ezeket, mert amúgy mindenkinek vannak ráncai, csak nem vesszük őket észre.
3/5 anonim válasza:
Dohányzás, fényvédelem hiánya, tartósítószeres ételek, kevés folyadékfogyasztás (víz!), száraz bőr, kevés alvás, nem megfelelő kozmetikumok (smink)... ezek hozzájárulhatnak a korai ráncosodáshoz.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem dohányzom, még soha sem szívtam bele cigibe. Szerintem nem eszek egészségtelenül.. Ritkán eszem gyorséttermekben valamit. Naponta 1-2liter vizet iszom. Sminket használok, de rendesen tisztítom és ápolom a bőröm.
2014. febr. 2. 01:13
5/5 anonim válasza:
Hideg van,így vízhiányossá válhat a bőr,érdemes pakolást tenni fel ami feltölti és pótolja a vizet is.Keress a neten oxigénest,selyemproteineset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!