Normális, hogy 24 évesen a szemem körül már tele van kis ráncokkal? Kicsi ráncok, de rengeteg, szinte ráncos az egész szemem. Mit lehet ezzel tenni? Ennyi idősen még lehet tenni valamit, ugye?
persze h lehet tenni ;))
javaslom az yves rochere-s ránctalanitokremeket mert azok nagyon jok es nem olyan dragak, viszont h bevallalod h ezert tobbet koltessz akkor a cliniqe-nel lehet kapni kb 8000 ft-ert ranctalanito kremet!
remelem segithettem :)
Köszönöm a válaszokat! Tényleg többet kellene aludnom, ez tény. De ha ezt most kezdem el, még tud "hatni"?
Utolsó: Miért ráncosít a ránctalanító? Mert egy idő után hozzászokik a bőr, vagy miért? Inkább szénsavmentes vizet igyak?
Dehgy elszel ráncosabb tőle.
A ráncosodás nagyban függ az életmódtól de legalább uygnaennyire genetika is. Még ha időben elkezded kezelni lassabba folyamat. 21-22 éves kortól ajánlott használni szemrnckrémet. De nem az 50+-osat hanem ami megelőzésre van. Én angyon ajánlom az Ilcsi termékeket. Nagyon jó áron vannak és angyon hatásosak, Teljesen természetesek, nincsenek benne szintetikus anyagok. Ha érdekel tudok ajánlani szalont a klakóhelyedhez közel ahol tudsz venni. Tényleg számit az alvás is és a folyadék fogyasztás is. Még annyi hogy tényleg ráncok vannak? Nem téveszted össze a természetes barázdákkal amik a szemhéjjon és alatta van? Csak mert hozzám is jöttek már ezzel vendégek hoyg nézzem meg miylen áncoak aztán felvilágosítottam öket hoyg ezek nem ráncok és megmutattam nekem is van meg a kolleganömnek is és midnnekinek mert ilyen az emberi arc. Csodálkozott hoyg eddig ez neki fel sem tünt hogy jééé másnk is ilyen.
Alvás,vízivás, szemüveg(hunyorítás ellen) és könnyű hidratálókrém.
Az 5-ös megtanult azóta írni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!