Nők, ti a hidegebb hónapokban a kiszáradt bőr miatt egész testeteket átszoktátok kenni testápolóval?
miért van furcsa érzésem megint a kérdés miatt?
te nem melltartós privis zaklató vagy véletlenül?
4-es, megkérdezte, hogy mi nők, szeretünk-e melltartót viselni, kb. csak ennyi, de aztán priviben képet kért a cicikről és írogatta, hogy mit szeretne rájuk....khm.
Ez a fenti kérdés is olyan, amit egy nő mifenének kérdezne meg a GYK-n ,ellenben élvezkedhet azon, hogy ki hova keni, ha leírják neki. Perverz disznó.
istenem,hogy ezen az oldalon semmit sem lehet kérdezni normálisan,mert MINDENKI BELEKÖT VALAKI.
17 éves lány vagyok, ezért írtam külön hogy nő meg lány, mert még ezaz a kor ahol még nem mondanám magam nőnek !
nem is értem mi értelme ennek az egésznek, hogy miért nem lehet normális emberek módjára válaszolni,ha úgy van,ha nem akkor nem írni kérdéshez, mindig b*szogatni kell valamit és cukkolni a másikat
ja és mellesleg megjegyzek annyit : MINDENKI MAGÁBÓL INDUL KI,kedves válaszolók,aztán ezen el lehet gondolkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!