A Babé omega testápolóval a baba egész testét kenitek?
Figyelt kérdés
Nagyon ekcémás kislányom bőre, ma vettem neki ilyen testápolót. Ti az egész testét kenitek? Hányszor? Köszi a válaszokat!2010. dec. 15. 15:20
1/3 anonim válasza:
Én kentem 2x az egész testét.De sajnos még rosszabb lett a bőre:(((Így maradtam a dokibácsi által felírt testápolónál.Az úgy ahogy bejött.De mint tudjuk a téli időszakban mindig rosszabb az ekcéma.Mennyi idős a babád?Ha még kicsi,azt javaslom csak minden másnap fürdesd,mert a víz is szárít.Kenni viszont minden nap kenni kell,a hidratálás nagyon fontos.üdv:kozmetikus anyuka
2/3 anonim válasza:
Én kentem minden fürdés után az egész testét. Kb 3 hónapos kortól kb 2 éves korig. Utána más (olcsóbb) testápolóra váltottunk, de fürdéshez továbbra is a
Babé fürdető volt. Most 3,5 éves és már a fürdetőt is olcsóbbra cseréltük, semmi baja a bőrének.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! 2 éves lesz januárban a kislányom.Ma vettem ezt a testápolót, most bekentem vele fürdés után a bőrét, kiváncsi leszek használ-e!
2010. dec. 15. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!