Babé testápolóval be lehet kenni a baba arcát sétálás előtt? Melyik fajtával?
Figyelt kérdés
Nagyon kipirosodik az arca sétáláskor amióta bejött a hideg, és azóta száraz az arcán a bőr.2008. nov. 22. 14:42
1/5 anonim válasza:
szerintem inkább a gyógyszertári testápolóval kend be, ha van, vagy írass a dokival, ha nincs. Nem drága és az sokkal jobb, mint bármilyen bolti, nincs benne színezőanyag meg ilyesmi. Az én babámnak nagyon érzékeny a bőre, egyszer használtam neki johnsonos babaolajat a koszmóra és alergiás lett, csúnya váladékos azóta a füle, nem tudunk tóle megszabadulni.
2/5 anonim válasza:
Szia én a fém dobozos rózsaszin Bebe-t használom séta előtt 15 perccel kenem be.
3/5 anonim válasza:
Szia!
Mi az ureás testápolót vettük a babé-tól,nekünk nagyon bevált!
Én séta előtt min 30 percel be szoktam kenni neki,mert ha nem szívódik be rendesen akkor kellemetlen érzés lehet neki ha hideg éri a kis pofiját.
4/5 anonim válasza:
Igen, én is babe omega 3y6 testápolót használok a kislányomnál
5/5 A kérdező kommentje:
köszi csajok
2008. nov. 23. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!