Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek a rövid haj áll...

Szerintetek a rövid haj áll jobban, vagy a hosszabb?

Figyelt kérdés

Mindig hosszú hajú voltam, de tavaly nyár közepén úgy döntöttem, hogy levágatom rövidre. Utána egy kicsit visszanőtt és kb. szeptemberben úgy gondoltam, hogy kipróbálok egy még rövidebb frizurát. Azóta nem voltam fodrásznál, mert a barátom szerint a nagyon rövid haj nem annyira áll jól. A rokonok és a saját véleményem szerint viszont a rövid haj sokkal jobban áll, ráadásul praktikusabb is. Szeretném most újból rövidre vágatni. Szerintetek melyik haj áll a legjobban?

Olyanra szeretném amilyen a második képen van.

Röviden:

[link]

Még rövidebb:

[link]

Mostanság:

[link]

2014. febr. 15. 19:29
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
A hosszabb fiatalosabb de a legrovidebb is jo
2014. febr. 27. 22:02
 52/53 anonim ***** válasza:
az arcod mmindehogy szép de kicsit öregít a rövid ... ha mindenképp le akarod vágni akkor fiatalosabbra !! de szerintem a hosszu eszméletlenul jól áll gyönyörűséges vagy :)
2014. ápr. 6. 22:57
 53/53 anonim ***** válasza:
a mostani hajhossz áll a legjobban,fiatalabbnak tűnsz tőle sokkal:)
2014. ápr. 9. 19:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!