Szerintetek a rövid haj áll jobban, vagy a hosszabb?
Mindig hosszú hajú voltam, de tavaly nyár közepén úgy döntöttem, hogy levágatom rövidre. Utána egy kicsit visszanőtt és kb. szeptemberben úgy gondoltam, hogy kipróbálok egy még rövidebb frizurát. Azóta nem voltam fodrásznál, mert a barátom szerint a nagyon rövid haj nem annyira áll jól. A rokonok és a saját véleményem szerint viszont a rövid haj sokkal jobban áll, ráadásul praktikusabb is. Szeretném most újból rövidre vágatni. Szerintetek melyik haj áll a legjobban?
Olyanra szeretném amilyen a második képen van.
Röviden:
Még rövidebb:
Mostanság:
Te ilyen vagy, ők majd olyanok. Ők majd kurnak a férjeddel, te meg nem, ennyi.
Egy fikarsznyit se sajnálom a magadfajtákat, mikor itt sírnak, hogy elhagyta őket a pasijuk. Komolyan.
Szernted viccből mondta a férjed, hogy ne vágasd le? Ennyire nem érdekel a véleménye? Az se fog érdekelni, mikor lelép?
Nem értek egyet az utolsóval! Nálunk a családban mindenki rövid hajú (nővérem is és húgom is) és mindenkinek van férje, akinek így is tetszünk. Ha egy nőt a haja miatt hagy ott egy férfi akkor az menjen is oda... ahova akar...
25 felett már én is inkább a rövid haj híve lettem. Fiatalabb koromban nekem is hosszú volt de nem láttam értelmét a hosszú hajnak. Minek? Sok vele a macera, sokáig tart rendbe rakni, nyáron meleg és sok helyzetben zavaró. Nekem nagyon nem hiányzik! Nem bántam meg, hogy levágattam jó rövidre. Mellesleg nálunk a férjemnek is nagyon tetszik és szerinte is sokkal praktikusabb. Pl. régebben szex közben zavarta az, hogy hosszú a hajam és szinte elvesztem benne, ezért nem is akarja, hogy újra megnövesszem.
Kedves Kérdező!
Szerintem vágasd le olyanra amilyen a második képen van! Hidd el egyszerűbb egy rövid hajjal az élet. Vannak olyan pasik akik kifejezetten erre buknak. ;)
"vannak pasik akik erre buknak" - oké rendben, de most írta, hogy a férje nem szerette a rövid haját....
meg oké, hogy "jajj ha ezért elhagyja a pasi a feleségét, akkor mekkora egy görény, elmehet a ...-ba" stb duma szerintem, annyira nem hülyeség, mert végülis ha férfi nem találja így vonzónak a nőjét, előbb utóbb másnál végzi,mert elkezd olyan nőket nézegetni az utcán, akik meg pont az esetei, jelen esetben a hosszú haj pl...
A kérdésre válaszolva: azt kezdesz a hajaddal, amit akarsz, te külsőd, ha ez neked jobban tetszik akkor csináld... de szerintem írtóra öregít a rövid haj azt hittem 40-es vagy vele... mamám barátnőinek is ilyen hajai vannak, csak fehérbe. A hosszúval fiatal, helyes lánynak tűnsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!