Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek a rövid haj áll...

Szerintetek a rövid haj áll jobban, vagy a hosszabb?

Figyelt kérdés

Mindig hosszú hajú voltam, de tavaly nyár közepén úgy döntöttem, hogy levágatom rövidre. Utána egy kicsit visszanőtt és kb. szeptemberben úgy gondoltam, hogy kipróbálok egy még rövidebb frizurát. Azóta nem voltam fodrásznál, mert a barátom szerint a nagyon rövid haj nem annyira áll jól. A rokonok és a saját véleményem szerint viszont a rövid haj sokkal jobban áll, ráadásul praktikusabb is. Szeretném most újból rövidre vágatni. Szerintetek melyik haj áll a legjobban?

Olyanra szeretném amilyen a második képen van.

Röviden:

[link]

Még rövidebb:

[link]

Mostanság:

[link]

2014. febr. 15. 19:29
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
100%
Juj, rövid hajjal én is 40-esnek tippeltelek volna. A hosszú sokkal jobb.
2014. febr. 15. 20:34
 12/53 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen a hosszú a legjobb szerintem. 10-15 évvel fiatalabbnak nézel ki vele, mint a röviddel.
2014. febr. 15. 21:49
 13/53 anonim ***** válasza:
Szerintem is a hosszabb haj áll jól! :)
2014. febr. 15. 22:21
 14/53 anonim ***** válasza:
100%
A rövid haj szinte mindenkinek szörnyű. Csak a hosszú!!
2014. febr. 15. 22:41
 15/53 anonim ***** válasza:
Ha megint rövidet szeretnél nyírasd fel oldalt is :)
2014. febr. 15. 23:15
 16/53 anonim ***** válasza:
13%
Én valószínű, hogy kilógok az eddigi válaszok sorából, de szerintem a rövid jobb Neked. Szerintem egyáltalán nem öregít a rövid haj. Én 25 voltam amikor meguntam a hosszút és levágattam olyanra mint a Tiéd. Kb. 2 évig volt sima rövid hajam, utána pedig gondoltam egy merészet és mondtam a fodrászomnak, hogy még rövidebbre szeretném. Most 29 éves vagyok és nagyon rövid hátul jól felnyírt hajam van. Senki nem mondja rám hogy 40-nek nézek ki. Ha Neked a rövid tetszik jobban, akkor vágasd le. Ha a barátod nem ellenkezik nagyon akkor majd úgyis megszokja. ;)
2014. febr. 15. 23:59
 17/53 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, de a rövid hajas képeken nagyon idősnek tűnsz.:/

Hosszú hajjal viszont nagyon gyönyörű, bájos vagy :)

2014. febr. 16. 02:18
 18/53 anonim ***** válasza:
Nekem a "még rövidebb" tetszik:)
2014. febr. 16. 08:00
 19/53 A kérdező kommentje:
16: Köszi az inpirációt. Keddre megyek a fodrászomhoz és ma már eldöntöttem, hogy újból levágatom jó rövidre. Most már nem fogom visszanöveszteni újból. A rokonok szerint a rövid haj jobban illik hozzám és sokkal asszonyosabb leszek tőle mert nem olyan kislányos. Lehet, hogy kicsit tényleg idősebb kinézetem van tőle, de annak csak örülök. :)
2014. febr. 16. 14:37
 20/53 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha te assoznyosan akarsz kinézni, meg idősebbnek, az a te dolgod.. Csak majd ne csodálkozz, ha a férjed keres magának egy nőies, nem asszonyos nőt...
2014. febr. 16. 17:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!