Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek a rövid haj áll...

Szerintetek a rövid haj áll jobban, vagy a hosszabb?

Figyelt kérdés

Mindig hosszú hajú voltam, de tavaly nyár közepén úgy döntöttem, hogy levágatom rövidre. Utána egy kicsit visszanőtt és kb. szeptemberben úgy gondoltam, hogy kipróbálok egy még rövidebb frizurát. Azóta nem voltam fodrásznál, mert a barátom szerint a nagyon rövid haj nem annyira áll jól. A rokonok és a saját véleményem szerint viszont a rövid haj sokkal jobban áll, ráadásul praktikusabb is. Szeretném most újból rövidre vágatni. Szerintetek melyik haj áll a legjobban?

Olyanra szeretném amilyen a második képen van.

Röviden:

[link]

Még rövidebb:

[link]

Mostanság:

[link]

2014. febr. 15. 19:29
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a hosszabb áll a legjobban. Viszont ha levágatod egy fiatalosabb frizurát válassz, mert azon a két rövid hajas képen rendkívül öregít a fazonja!
2014. febr. 15. 19:34
 2/53 anonim ***** válasza:
100%
A hosszú a legjobb! :) Iszonyat jól áll, ne vágasd le, sokkal fiatalabbnak is tünsz! :)
2014. febr. 15. 19:35
 3/53 anonim ***** válasza:
100%

Az 1. jó.

A 2. nem tetszik.

A 3. a legjobb! Szerintem ha vágatni szeretnél, olyan frizura kéne, ami kicsit rövidebb a mostaninál, de azért nem annyira rövid, mint korábban volt. Valami kleopátra szerű, ami kb. fül alá ér, nincs felnyírva teljesen rövidre.

2014. febr. 15. 19:38
 4/53 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú hajjal vagy a legszebb. Egyébként lehet hogy én vagyok vaksi de az 1. és a 2. kép között nincs nagy külömbség. De tényleg baromira öregít.
2014. febr. 15. 19:47
 5/53 anonim ***** válasza:
Rövid :) Kicsit felnyírt fazon tuti lenne.. :)
2014. febr. 15. 19:52
 6/53 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat! :)

Az első és a második kép között annyi a különbség, hogy nagyon picivel rövidebb a második képen a hajam és ami lényeges, hogy hátul géppel fel lett nyírva.

Most is olyanra akarom vágatni. Amúgy 27 vagyok.

2014. febr. 15. 19:54
 7/53 anonim ***** válasza:
88%

27???

ne haragudj, de a rövid hajas képen azt hittem legalább 40.. Nehogy levágasd mégegyszer olyanra, nagyon rosszul áll és borzasztóan öregít!!

2014. febr. 15. 20:11
 8/53 anonim ***** válasza:
100%

Én is 40-re tippeltem volna...

A hosszú tényleg jobb!

2014. febr. 15. 20:30
 9/53 anonim ***** válasza:
Szerintem is sokkal jobb a hosszú!:)
2014. febr. 15. 20:30
 10/53 anonim ***** válasza:
100%

Rövid hajjal úgy nézel, ki mint egy 40 éves.

Szerintem is a hosszabb áll jobban, de ha rövidet szeretnél, tényleg valami fiatalos-nőies fazont váalssz.:)

2014. febr. 15. 20:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!