Szerintetek a rövid haj áll jobban, vagy a hosszabb?
Mindig hosszú hajú voltam, de tavaly nyár közepén úgy döntöttem, hogy levágatom rövidre. Utána egy kicsit visszanőtt és kb. szeptemberben úgy gondoltam, hogy kipróbálok egy még rövidebb frizurát. Azóta nem voltam fodrásznál, mert a barátom szerint a nagyon rövid haj nem annyira áll jól. A rokonok és a saját véleményem szerint viszont a rövid haj sokkal jobban áll, ráadásul praktikusabb is. Szeretném most újból rövidre vágatni. Szerintetek melyik haj áll a legjobban?
Olyanra szeretném amilyen a második képen van.
Röviden:
Még rövidebb:
Mostanság:
Nem értem, hogy miért írjátok legtöbben, hogy nagyon öregít..? Sokak szerint viszont nem.
Sokkal jobb és praktikusabb a rövid mint a hosszú! Ha legközelebb megyek fodrászhoz, akkor kicsit rövidebb lesz és sokkal jobban felnyíratom mint most.
Ilyenre szeretném majd.:
Miért is csúnya? Szerintem nem olyan rossz az, főleg, hogyan az egy régebbi felvétel gondolom, ha most ilyet kérsz a fodrásztól kicsit "trendesebbet" fog csinálni.
Ő Haja, azt csinál vele amit akar :)
Hajrá!
Szerintem sem csúnya! Nekem is ilyen hajam van már egy ideje. Sokkal jobb és kezelhetőbb mint a hosszú. Nem értem, hogy sokan miért idegenkednek a rövid hajtól. Szerintem abszolút nem csúfít el a rövid haj!!!
Pl nekem ilyen:
v=qBj7u0W93pY&index=2&list=FLYNma9sXR8kizNYVadBJfaA
http://www.youtube.com/watch? v=_masuqCOwqI
Bocsi, az első link ez akart lenni:
A legrövidebb verzió illett az arcodhoz a legjobban, de öregít...egy fiatalos rövid haj szerintem nagyon jó lenne..:)
19n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!