Lemelegeztek de jogosan?
Figyelt kérdés
20 éves srác vagyok elég karakteres hosszúra növő vastag szálú a szemöldököm.. elmentek kozmetikushoz kicsit megritkította és megnyirta szerintem sokkal karakteresebb lett az arcom és jobban nézek ki.. de volt aki észrevette és lemelegezett... szerintem nem homiság ha valaki ad az arcára. Szerintetek?2014. febr. 6. 18:28
1/5 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem jogosan tette, nem hiszem , hogy ezért le kéne bárkit is melegezni....
2/5 anonim válasza:
nem meleges, szerintem csak irigykedtek.
3/5 anonim válasza:
Ettől még senki nem lesz meleg. Szerintem mondjuk pont az a vicces, ha egy pasinak hosszú a szemöldöke, és nagyon dús, pláne ha szinte össze is nő. Ha viszont magának nem tudja szépen kiszedni azt a pár szálat, akkor inkább menjen el kozmetikushoz, mert ha magának neki esik kiszedni, lehet, hogy még viccesebb lesz az eredmény. szóval szerintem nem gáz, ha nem az a túl finom, ívelt, nőies szemöldököd lett.
4/5 A kérdező kommentje:
szerintem is gusztustalan ha az a dús összenőtt szemöldöke van az embernek
2014. febr. 6. 19:05
5/5 anonim válasza:
Több férfivendég is ezért jön,hogy formázzuk a szemöldököt.A bozontos,össze-vissza álló nem szép látvány.Ettől nem vagy meleg csak adsz magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!