Jogosan érzem kínosnak hogy pelenkát kell hordanom?
Az a helyzet hogy sajnos kb egy éve vizelettartási gondjaim vannak, így pelenkahasználatra szorulok. :S
Eléggé aggaszt a dolog, mivel állandóan azon izgulok hogy nehogy valaki valamit is meglásson (pl derekamnál ha lehajolok vagy eleve ha valami pufit látnának a fenekemnél.) Nyilvános mosókba is eléggé szarul érzem magam mivel nem akarom hogy meglássanak ha éppen cserélek és a kidobom a cuccot.
Ráadásul strandon is kínosan eléggé éreztem magam mert parázok mikor napozok vagy sétálok, mivel attól tartok hogy valaki észreveszi hogy van valami a fürdősortom alatt. :(
Talán egészen máshogy látom így a dolgokat így elsőszám egyesben, de azért kíváncsi lennék mindkét nem véleményére hogy mit gondoltok erről. Nem vagyok homi csak kíváncsi vagyok az őszinte véleményetekre :) Tényleg baromi kellemetlen lenne ha így "meglátszana" valami? Köszi előre is. :)
Légyszi írjatok nemet meg kort azért.
20F
Mivel ez a probléma jellemzően a 60 feletti nőket érinti, érhető, ha kínosan érint.
Az okát már megtalálták? Kezelteted magad?
Lelki vagy fizikai az ok?
Persze ez mindenkinek kellemetlen lenne, főleg ilyen fiatal korban, de hát nem tehetsz róla.
Azt tudom, hogy nőknek van direkt ilyen problémákra torna, ami tényleg segít is. Nem tudom, hogy férfiaknak van-e valami alternatív megoldás? Meg kéne próbálni valamit, hogy ne kelljen állandóan pelekánt hordani.
"lelki" vagy inkább pszichológiai okai vannak.. az eddigiek alapján. Eddig nem tudtak jelentőset mondani rá, műtétet ajánlottak de eléggé rizikósnak meg drágának tűnik. Nem hinném hogy bele tudnék vágni így.
Intim tornáról hallottam, amit csinálok is. :)
köszi .. igyekszem ;D
Meg kort/nemet tudnátok írni esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!