Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ok nélkül érzem kínosnak,...

Ok nélkül érzem kínosnak, hogy strandra menjek 10 cm-es heggel a hasamon?

Figyelt kérdés

Sokan mondták, hogy ne aggódjak, nyugodtan menjek strandra.

De én olyan gátlásosan érzem magam, ez lesz az 1. nyár a felvágott hasammal.

Nem néznek majd rám furán?

Akinek van ilyen hege az természetesen kezeli ezt a dolgot?

2009. máj. 18. 21:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

miért néznének rád furán??

szerintem ez butaság

abszolult nem gáz ha valakinek van egy heg a hasán hidd el

egyik barátnőmnek a gerincét műtötték és ő is minden aggodalom nélkül kimegy a strandra

nem nézik meg egyáltalán :)

2009. máj. 18. 21:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van egy ekkora vágás a hasamon, és nem zavar, sőt szeretem. Természetesen kezelem, eszembe se jutott, hogy emiatt gátlásos legyek :) Senkinek nem fog semmi rossz eszébe jutni, ha meglátja a hegedet, szóval gyerünk strandra járni!!:)
2009. máj. 18. 21:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az arcom heges egy autóbaleset miatt.. Akkor ne menjek ki a házból???
2009. máj. 18. 21:38
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
miért nem veszel olyan ruhát ami eltakarja?
2009. máj. 18. 22:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

ruhát strandra??? o.O

ne zavarjon

hidd el nem gáz

2009. máj. 18. 22:30
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a lábamon van egy 25 cm-es. Régen engem is nagyon zavart és nem mertem szoknyát sem felvenni. De azóta már nincsennek gátlásaim, bátran veszek fel miniszoknyát, pedig most is nagyon sokan megnézik. De én nem szégyenkezem miatta, sőt büszke vagyok magamra, hogy egy ilyen súlyos műtétet leküzdöttem és harcoltam a felépülésért!!!!
2009. máj. 19. 00:09
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond nincs egy heggel, emiatt ne aggódj. Nekem is van a hasam mindkét oldalán és senkit nem érdekel.
2009. máj. 19. 01:40
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Kicsit megnyugodtam, próbálom természetesen kezelni. Azért vagyunk egy páran, aki heggel él...
2009. máj. 19. 11:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem a hátamról és a hasamról vettek le anyajegyet, nem igazán érdekel ki mit gondol, téged se érdekeljen.
2009. máj. 19. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!