Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 2 hetes tetkóval mehetek...

2 hetes tetkóval mehetek strandra?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Két hete csináltattam egy tetoválást a hátamra, egy rovásírás szöveget, nem varrasodott, nem fájt semmi nem történt vele. A kérdésem az lenne, hogy két hét után mehetek e strandra, nem fog e kiázni vagy bármi egyéb?

2011. jún. 24. 09:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, de javítsatok ki ha tévedek, meg kell várni legalább míg ledobja magáról a varrt. Legalább is nekem ezt mondta a tetováló. Addig se fürdés, se testápoló, se úszás.
2011. jún. 24. 09:53
 2/9 komasa ***** válasza:
3-4 hét a teljes gyógyulás, addig nem kéne.
2011. jún. 24. 09:59
 3/9 A kérdező kommentje:
De nem is volt rajta varr :S Na most mit csináljak? Este hatalmas buli lesz egy aqua world-ben :P :(
2011. jún. 24. 10:00
 4/9 anonim ***** válasza:

én is úgy tudom, mint a többiek. és arra is számíts, hogy miközben regenerálódik a bőröd kophat a tetoválás.

attól, hogy nem volt varr rajta kímélni kell, se víz, se szoli, se nap....és ahol annyi ember van mint egy aquaparkban el is fertőződhet.

2011. jún. 24. 10:16
 5/9 anonim ***** válasza:

Ne már, nekem 3 nap után ledobta a varrt és vedlettem, neked 2 hét után se? (4 tetkóm van)

Én várnék még, de úgyis te döntöd el. Max. újra tetováltatod, garancia nélkül, ha károsodik.

2011. jún. 24. 10:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Ragaszd le folpackal.
2011. jún. 24. 11:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem ma egy hetes a tetkom, de már leesett róla a varr, szoval nem értem neked 2 hét után miért nem..:S Szerintem beszélj a tetováloddal, hogy mit csinálj. Ő többet tud segiteni mint mi:)
2011. jún. 24. 11:42
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem az a baj, hogy nem esett le, hanem hogy nem is volt :D a tetkós azt mondta hogy nem baj. nem mindig varrasodik
2011. jún. 24. 11:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Nyugodtan menjél.Szerezz be valami sebfertőtlenítő krémet és azzal kenegesd sűrűn pl. Bepanthen plus.Ne hagyd h kiázzon.
2011. jún. 24. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!