Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Átvert a fodrászom? Szerintem...

Átvert a fodrászom? Szerintem nem jogosan kérte el a sok ezer F-ot a hajamért.

Figyelt kérdés
Pár hete feltettem itt egy kérdést ami a következő volt: Mennyibe kerül a hajam tőfestése (alacsony kategóriás "olcsó" pesti kis fodrászatban), ha szőkére van festve és barna benne a lenövés? A válaszolók mind egyöntetűen mondták, hogy 2000 Ft alatt megúszom. Sajnos kicsit megdöbbentem, mikor közölte velem a fodrász, hogy a tőfestés 3500 Ft lesz. Mivel majdnem 2 centis volt a lenövésem, összekapartam rá a pénzt és mégis elmentem hozzá. Befestette, el is kérte érte a 3500-at, viszont a tövem vörös színű lett. Mikor szólam, hogy nekem ez így nem jó, akkor még ő volt felháborodva, és közölte, hogy ha 6000-et még kifizetek, akkor leszőkíti a tövét és akkor olyan lesz mint a hajam többi része. Normális, hogy ennyit kér érte, mikor azt állítja, hogy olcsón dolgozik? (Újra mondom, nem Zsidró, vagy Hajas szalonban fordultam meg, hanem a lehető legegyszerűbb szalonocskában.)Ja és most mit kezdjek a tövemmel? Ha hamvasat viszek fel rá az befogja talán? Vagy várjak 4 hetet és utána házilag szőkítsem le?
2009. febr. 13. 20:38
 1/3 anonim ***** válasza:
92%
Szia! Csak a kérdésed első részére tudok válaszolni, nem , nem normális hogy másmilyen színűre festette a hajadat, de ez gyakorlatilag most már mindegy. Nem kellett volna kifizetned, vagy pedig ragaszkodnod az újrafestéshez, ha ezt nem csinálja meg ,akkor panaszkönyv, utána irány a fogyasztóvédelem. De hát utólag okos már az ember. Meg ha a hajad többi része egy bizonyos színű, akkor a többit is be kell fogja ugyanolyanra. A szakmai részére sajnos nem tudok választ, de szerintem ne próbálkozz otthon szőkítéssel. Valahogy próbálj találni egy normális fodrászt, aki mondjuk visszapigmentál és újrafest.
2009. febr. 13. 21:15
 2/3 anonim ***** válasza:
82%

A legolcsóbb anyag a kallos festék,300ft/tubus és szart sem ér.Erre is számolj rá még hidrogén peroxid költséget,bérleti dijat a vállalkozása utáni járulékot és még persze munkadijat,sampont, balzsamot,fixálot,stb...

Bérleti dij havi 40-55ezer között járulékai 50ezer között munkadij 1000ft/óra sampon stb... 300Ft/vendég.Ha csak azt nézzük,hogy óradij 1,5 óra akkor az 1500 anyagok 600 már ez is több mint 2000.Szerintem 3500ért olcsó volt és hát olcsó húsnak híg a leve....

Amit tudsz tenni,hogy veszel Palette fastéket,sarki ezüstszőkét és nem vársz 4hetet hanem erre rányomod,a kis tasak szőkítő nélkül.És 50perc hatóidőt rajta hagyod.

Ettől jobb lesz és legközelebb ugyanez mehet csak a szőkítővel(kb 900ft),vagy veszel a kellékesbe londa color festéket tubusos,és 12%os hidrogén peroxidot ez kb 1500Ft és fested otthon a szine pedig legyen 12/1 es kód.(2 tőfestésre elég)

Abban hibázott a fodrászod,hogy nem tájékoztatott,hogy ennyiért nem leszel szőke legalábbis nála nem...:(((

Egy fodrász...

2009. febr. 13. 21:16
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
ez nagyon sok. az én fodrászom 4400ért fest és vág. és ő is nagyon jónak számít a városban. (és nekem hosszú hajam van) szóval sokkal kevesebbért sokkal jobban kellett volna megcsinálnia...
2009. nov. 25. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!