Miért jó a hajzselé, csak szerintem gáz?
Az, hogy úgy marad a hajad ahogy akarod, ha rákened.
Ennyi.
Titok: nem kell öklömnyit tenni a hajra, és vízes bázisút kell használni.
én garnier fructise extra strong zselét használok és kevesebb elég belőle mint amennyi fogkrémet nyomok a fogkefére. szóval nem lesz olyan mint amit fentebb leírtál.
egy jó zselé jó, de a legjobb ha mosás után beszárítod. a hajhab és a lakk is jó amúgy.
Csatlakozom a kérdezőhöz: a haj tincsekbe áll össze akkor is, ha keveset használ belőle az ember és ronda nagyon. Szerintem is nagyon gáz....
Én mondjuk amúgy se használnék, mert lány vagyok és hosszú hajam van, de nálunk már eleve egy kategória a srácoknál, ha valaki zselézett hajú. Kicsit igénytelennek tartom...
A fiúk ezt látják a buszon... A sok khm-khm kisebbségi így hordja, és mivel oly sokan vannak, a sok buta fiú azt hiszi, hogy mert olyan sokan hordják így a hajukat, ez menő, de nem.
Van egy teljesen igényes frizurájuk eredetileg, és levágatják, mondjuk tüsire. Eddig oké...
Oké, mert teljesen normálisan és férfiasan néz ki egy fiú tüsi hajjal, amíg rá nem rakja azt az undorító hajzslét, amitől szerintem mint fiu kivétel nélkül úgy néz ki, mint egy cigány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!