Hajzselé, hajlak vagy hajhab?
Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 12:33
1/15 anonim válasza:
Attól függ milyen hatást szeretnél:)
2/15 A kérdező kommentje:
2011. júl. 18. 13:18
3/15 Joy Turner válasza:
Mindegyik tök másra való.....
4/15 A kérdező kommentje:
sokáig zseléztem a hajam, de valahogy az nem jön be. Nem kell hogy erős legyen a hajam, hanem inkább legyen tartása könnyű legyen beállítani, formázni. Punkos stíluson gondolkozok most leginkább vagy valami egyszerű mutatóson. Miért mi mire való? Zselé az inkább kisebb hajra való szerintem és fényes vizes hatású inkább. A lakot szárazon kell hajra fújni a habot meg vizes hajra kell fel vinni. De melyik a jobb?
2011. júl. 18. 13:40
5/15 anonim válasza:
Nekem is ez volt a problémám.Az elején zseléztem. Ragadt és elnehezítette a hajat. A waxot nem szeretem mert zsíros.A hajhabot úgy használtam, hogy belőttem száraz hajon és megvártam míg megszárad, aztán kifésültem és rá hajlakk. Most got2be POWDER'ful port használok.
Csak rá kell szórni a hajra és már meg is van a tartása.
Olyan mintha nem is lenne rajta semmi. Igaz nekem nőibe van, mert férfibe nem találtam sehol. De szerintem nincs nagy külömbség [link]
1100 ft körül vettem a Rossmanba :)
6/15 Joy Turner válasza:
Got2be powderful veszettül jó cucc. Ha fel akarod állítani a hajad, de nem akarsz vizes hatást, akkor neked találták ki. Zselék között is van ami nem vizes hatású, loreal indestructible például bivalyerős. Szertintem lakkozz. Bár azok közül sem mindegy, mit használsz. Got2be megalomania, erős és finom málnaillatú.
7/15 Joy Turner válasza:
Ha nem akarod, hogy kemény legyen a hajad, akkor törölközőszáraz hajra tegyél habot, de ne sokat, és utána szárítsd, formázd.
8/15 anonim válasza:
14:17 De ha száraz hajra rátesz habot és kiszárítja aztán meg kifésüli olyan lesz a haja mint a szénakazal :)
9/15 anonim válasza:
got2be POWDER'ful port hol lehet venni?
10/15 A kérdező kommentje:
A lak felé hajlók de még nem döntöttem el. De az elég egy magában? és milyen már az a por, rá szóród hajadra és úgy marad? Amúgy nagyon sokáig a taft vízálló zseléjét használtam.
2011. júl. 18. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!