Hogy csináljátok h ilyen fényes a hajatok?
Én igyekszek minél kevesebb vegyszert használni.csak sampont használok,balzsamot nem is,csak ricinus és olivaolajat. mégis száraz a hajam.
[link] -nekem ilyen
Én nem használok semmit az egész hajamra, csak a sampont ugye, meg a végére rakok balzsamot, mégis nagyon fényes..szerintem ez hajfüggő is.
A 2. képen egyébként szerintem nem is fényes a haja:D
Az első fotoshop, ahogy már írták, bár van, akinek tényleg nagyon szépen fénylik a haja.
Ha nem fényes a haj, akkor az azt jelenti, hogy sérült a felszín. Nem csak a vegyszerek okozhatják a károsodást, hanem a forró levegővel történő ill. helytelen hajszárítás, vagy a vasalás-sütés is. Na meg a sok hajlakk, vagy egyéb kencék, amik mattítanak.
Nekem szőkített a hajam, de fényes lesz, ha így mosok hajat: előző este ricinusolajjal bekenem, azzal alszom, mert másnap reggel mosom meg. Másik változat: mosás előtt egy óráig Kallos hajpakolást teszek rá, dunsztkötéssel.
Vegyél ilyet!! Mióta használom sokkal puhább és fényesebb a hajam, és sokáig kitart még ha kicsi is a tubus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!