Lányok nektek mennyi hajatok hullik egy nap és egy hajmosás folyamán?
3-4 naponta mosok hajat, hajmosásnál kb 10-20 szál hajam jön ki. Derékig érő, festetlen hajam van. Hajmosás előtt mindig olívaolajat teszek a hosszára pár órára. Mindig balzsamozok és naponta hajvégápolózok.
A belső táplálásra is nagyon figyelek. 3-4 liter vizet iszom, minden nap zöldség, gyümölcs és gabonák. Próbálok fehérjében gazdag ételeket enni.
Egy nem mosós napon szerintem olyan 20-30 körül, mosás napján 50 körül talán, de nem szoktam számolni. Nyáron nagyon hullott, 200 szál is kijött mosáskor. Szerencsére visszanőtt, most még dúsabb, mint előtte (amúgy is nagyon vastag volt). Festetlen a hajam, fenékig ér. Mostanában 2-3 naponta mosom, de megint teszek egy próbát a szárazsamponnal, hátha be tudok állni a 3 naponta mosásra, mert amúgy az én hajamnak az az ideális. Csak az volt a bajom vele, hogy fakó és kicsit szürkés lett tőle a hajam, mert amúgy fekete.
Mosáskor mindig balzsamozom, utána kifésülő spray mikor megszáradt, majd szérum. Havonta-2 havonta levágok belőle 2 cm körül.
kb 20 hajszál hullik ki. Mivel hullámos a hajam így többnyire csak az esti fésülésnél jönnek ki a hajszálak szóval könnyen megfigyelhető. Hajmosásnál is ennyi a végeredmény.
derékig érő, hennázott hajam van, amit kb 4-5 naponta mosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!