Egyre jobban hullik a hajam. Még nyár elején kezdett el és már szinte tincsekben jön ki minden hajmosás után. Mit csináljak vele? Mit ajánlanátok rá?
szia.
1 éve nekem is ez volt a problémám.
Elkezdtem szedni a Revalid kapszulát (Dm benn kapsz)
és helyre hozta a hajhullásom.
sok sikert
:)
én most 2000 Ft ért láttam a Dm be...1 hét után látszódni fog a változás
előző voltam
A kérdés nem az volt hogy milyen olcsó terméket tudunk hanem hogy mit csináljon hajhullás ellen!
és nem olyan drága mert 30-40 db 2000 Ft
És használ.
barátnőmnek is elkezdtett még nyár elején rohamosan hullani a haja ezért egy hónapig sok répát evett és citromlevet ivott és gyönyörűen rendbejött:)
ezenkívül próbáld meg ritkábban mosni a hajad (szép lassan szoktasd)
14:34-es!Nekem az is fontos, hogy milyen árban van és mennyi van benne mert akkor inkább azt veszem meg ami jobban megéri!
A többieknek köszönöm szépen a válaszokat! Kipróbálok mindent mert ez rettenetes,még smemit sem javult:S 2 naponta szoktam hajat mosni,mostanában 3 naponta de a 3.napon már alig várom hogy este legyen és megmoshassam mert annyira koszosnak érzem a hajam. Félek már hajat is mosni mert utánna nagyon sok kijön. Remélem helyrejön még mielött teljesen kopasz lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!