Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csomóstól hullik a hajam,...

Csomóstól hullik a hajam, rengeteg kihullik hajmosás után, majd reggel és úgy egész nap. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon száraz a vége, amúgy zsírosodásra hajlamos, állandóan gubancos és hullik, rengeteg kihullik. Nem festetem már egy éve, nem vasalom, nem göndörítem. Mi lehet az oka? Mit használhatnák rá?
2009. szept. 29. 22:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Gyógyszertárban lehet kapni kapszulát meg sampont is ilyesmire.
2009. szept. 29. 23:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Úgy tudom, hogy vm belső gyulladásnak lehet a következménye.

2009. szept. 29. 23:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon durván hulott,marék szám.Vashiányom volt.
2009. szept. 29. 23:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Utolsó, nagyon köszönöm, hogy erre nem gondoltam előbb, pedig állandó vas hiányban szenvedek én is. Akkor valószínüleg ez jött vissza.
2009. szept. 30. 00:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább vizsgáltasd ki magad, ne itt kérj tanácsot. Komoly oka is lehet. Ennyiből nem lehet megállapítani.:S Valszeg belső oka van, hormonzavar is lehet, dárga kencéket meg ne vegyél, mert semmit nem érnek.
2009. szept. 30. 08:36
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért azt is vedd figyelembe, hogy a hajnak van egy olyan időszaka amikor hullani kezd. Nem feltétlen gyulladás vagy vashiány az oka. Vannak olyan időszakok amikor a haj "cserélődik" vagyis a már életképtelen hajszálak kihullanak. Általában ősszel történik ez. Mert nyáron nagyon igénybe van véve a haj. Napfény, sósvíz, stb...

Nemtudom mennyire hosszú a hajad, de ha száraz a vége akkor abból vágni kell. Hat hetente ajánlott eü hajvágás a hajnak.

Figyelj oda hogy heti egyszer moss hajat vagy addig húzd a hajmosást amíg lehet. Minnél többet mosod a hajad annál jobban zsírosodik.

Viszont ha jól belegondolunk, akkor a kis, vagy közepes mértékű zsírosodás nem is olyan rossz, hisz nem engedi hogy a hajad száraz és töredezett legyen.

Biovanne szépségvitamin (nem olyan egetrengetően drága)

Revalid sampon

Szerintem ezeket használd! Vas pótlást meg nem csak a hajad miatt kell tenned!

2009. szept. 30. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!