Ti középen elválasztva hordjátok a hajatok, vagy valamelyik (jobb v. bal) oldalt elválasztva?
Figyelt kérdés
Melyik a jobb szerintetek? középen vagy oldalt?2013. dec. 29. 13:05
1/9 anonim válasza:
Nekem a felnyírt hajam meghatározza a választékom, nagyon oldalt. Ha valakinek szép formájú a feje és illik hozzá, akkor a középen elválasztott jó lehet, de sok esetben a picit egyik oldalra hajazó (:D:D:D) választék jobb.
2/9 anonim válasza:
Nekem bal oldalon van elválasztva, mert a bal profilom előnyösebb szerintem. Ha középen van elválasztva, akkor kicsit olyan..szopottgombóc fejem van:DD de ezt nem lehet így általánosítani, hogy melyik a jobb, mindenkinek máshogy előnyös.
3/9 anonim válasza:
Nekem a középen elválasztott nem volt előnyös a hosszú hajamhoz, mert akkor felül lelapult, oldalt meg elállt, és szélesítette az arcomat. (Ami sajnos alapból kerek.)
Tehát, nekem bal oldalon volt a választékom.
Most, hogy rövid a hajam, most középen egy "pontból" nyílik szét mind a négy irányba, így nem lapul le, és szerintem jól áll. (Frufrum is lett, oldalra és hátra is egy pontból indul.)
[link] Ilyesmi a hajam, csak a frufrum nem lóg a szemembe, mert azt nem bírom. :D
4/9 anonim válasza:
hajaz=hasonlít, szóval nem igazán jó vicc a szóvicc
én oldalt, az fiatalít
7/9 anonim válasza:
Hosszú a hajam, frufrum is van. Semmilyen választék nincs benne. A frufrum előre van fésülve a többi hajam meg hátra.
8/9 anonim válasza:
Középen, oldalt nem tudom elválasztani, mert elöl ilyen hegyes kicsit a homlokomnál a hajvonalam és hülyén néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!