Miért hullik a hajam? Mit javasolnátok?
Figyelt kérdés
Kezdek megőrülni a folyamatos hajhullásomtól... Kb. fél-1 éve vettem észre, hogy elég erőteljesen hullik és ritkul a hajam. Növesztem már jó ideje, de nem igen akar nőni sem, azonban a vége egészséges, nem töredezett. Mit ajánlanátok a problémámra (ricinust használok)? :S2014. jan. 29. 19:00
1/6 anonim válasza:
Vegyél a gyógyszertárban Revalidot! nekem hasznalt
2/6 anonim válasza:
Hát, nekem azt mondta a fodrász, hogy van egy baktérium, ami a haj zsírosodását, korpásodását, hullását idézi elô. Ezt úgy lehet kezelni, hogy egyes fodrászatokban lehet kapni ilyen alkoholos ampullát, amit 2 hetente fel kell vinni kedves hajra. Az ápolás idejének a hossza változó minden embernél, de nem szokott hosszabb ideig tartani 4 hónapnál. 800-1000 Ft közt ingadozik az ára, úgyhogy kicsit drága, de megéri, mert sokat használ. A fodrászom mondta, hogy az emberek 65-70%-a szenved ettôl a baktériumtól.
Remélem sikerül majd megoldanod ^^
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet! Ki fogom próbálni! :)
2014. jan. 29. 19:13
4/6 A kérdező kommentje:
Huhh ez a baktériumos dolog nekem teljesen új, de akkor utána nézek... Köszönöm Neked is a választ! :)
2014. jan. 29. 19:15
5/6 anonim válasza:
Szerintem ne kezdj el magadtól semmit el szedni, kérdezd meg a fodrászodtól, ő tuti nem mond hülyeséget,és most hogy hideg van mindig vegyél sapkát mert a hideg tuti árt a hajhagymáknak.
6/6 anonim válasza:
Kevesebb hajmosás, hajmosás után ne fésüld ki vizesen a hajad, sapka, a végéből egy nagyon picit vágni, csak hogy a töredezett részek egézségesek legyenek. Ha viszont valami baj miatt hullik, akkor tényleg érdemes orvoshoz fog fordulni, sokszor egy rossz fog miatt is hullhat a haj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!