Nagyon érzékeny arcbőrre milyen krémet javasolnátok?
Nagyon érzékeny az arcbőröm, ekcémára, kiütésekre nagyon erősen hajlamos, sok agresszív illatanyag, kemikália irritálja. Nem kifejezetten száraz, inkább kevert, mitesszeresedésre hajlamos.
Tudnátok valamilyen jó, természetes összetételű hidratálót ajánlani ami nem allergizál és nincs csillagászati áron?
Az enyém is ilyen.Sokszor Max Factor alapozót teszek fel krém helyett,azon belül a Colour Adapt a kedvencem.
Úgy vettem észre jó,ha A vitamin van benne,az összetevőkben kell megnézni,és az Oriflame olcsó,hangsúlyozom,nem a drága krémei,hanem az olcsók jöttek be.
Azonkívül avval sem értek egyet,hogy mindennap kell krémezni,elég,ha egy jó arclemosóval lemosod,nekem most a L'oreal ragyogást fokozó arclemosója van.
A bőrnek lélegeznie is kell,a túlzott állandó krémezés nem tesz jót neki,terheli a bőrt.Én egy egy napot pihentetem és nem krémezem kétszer soha.
Hidd el jó a tanácsom 41 vagyok és 27-nek néznek a nők!
igen, igazad van mindenbe szintetikus anyag kemiai cucc van.parfüm is irrital.es baj hogy szilikon vagy köolaj szarmazekokkal teli.ez tönkre teszi a pH-at a börnek.Igy en tanacsolom csak bio boltba naturkozmetikat hasznalj.
arcmosashoz kecsketejes szappant.üdv,
Szia!
Nekem is pont ilyen a bőröm. Én Biolás vagy Naturissimos termékeket használok, ezektől nem lesznek allergiás reakcióim. Nagyon jók, természetes összetevők vannak benne (az egyik arclemosómban kb. 10 féle növényi kivonat van,legalábbis a hátulján az összetevőknél ennyit számoltam össze). A legdrágább arckrémek 5000 Ft körül vannak, DE!!! megéri megvenni,mert iszonyat hatékonyak, és rettentő sokáig bírják,mert nagyon kicsit is elég belőle felvinni. Májusban vettem egy jázminpakócás krémet, és októberben fogyott el,pedig minden nap használtam.
Mitesszerekre meg van egy citromfű-fűzfa tini arclemosó, na amióta azt használom, egy darab pattanás, mitesszer nincs a fejemen,előtte meg rengeteg volt...
Csak ajánlani tudom! :)
Köszi a válaszokat! Tudom, hogy a bio termékek jók, hatékonyak, a probléma az árukkal van. Sajnos nekem jelenleg 5000 ft nagyon drága egy krémre, hiába hatékony, egyszerűen nem engedhetem meg magamnak. Én egy arckrémet maximum 2000 ft-ért tudok megvenni, azért is írtam ki a kérdést, mert ennyiért nagyon nehéz.
Nekem sajnos naponta kétszer is kennem kell az arcomat mert különben kiszárad és az ekcémás tünetek felerősödnek.
Nyáron sajnos egy arckrém (amit nagyon természetesnek tüntetnek fel persze) annyira súlyos kontakt allergiás tüneteket okozott, hogy még azóta is nyögöm. Azóta még érzékenyebb a bőröm és azokat a termékeket sem viseli el amiket régebben még igen.
Amúgy én az első válaszolóként arcpakolásnak tojássárgáját egy kevés étolajjal összekeverve ajánlok.
Legjobb és a legolcsóbb is.Én már annyi mindent kipróbáltam,de befejeztem,mert ez az egyszerű recept a legjobb!
Most azt kezdem el próbálgatni,ha másféle olajjal,szőlőmagolaj stb keverem úgy milyen lesz.
Ismered a Dr Hazi Natur Termekeket? Super! en most talaltam ra, ugy tudom csak gyogyszertarba kaphato ...
de, keszithetsz te magad is hazilag natur kremet, jojoba olajbol, szuper!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!