Apró, sűrű pattanással mit kezdjek?
17 éves korom óta szenvedek miattuk, 7 éve, és még mindig semmi nem hatott. Nagyon apró, és nagyon sűrű. Ki lehet nyomni őket, viszont utána rettenetesen néz ki az arcom, mert amúgy extra érzékeny a bőröm, arról nem beszélve, hogy 1 hét után visszatérnek..
Már kipróbáltam az összes drogériás terméket, próbáltam diétát/méregtelenítést tartani, bőrgyógyásznál is voltam, felírt krémet, de semmi.
Most (még mindig nem adtam fel a reményt) a La roche-posey termékeivel próbálkozok, de 2 hónap után semmi eredmény..
Esetleg valaki megoldás?? Már nagyon elkeserítő:(
Ja, és nem tudok ránapozni/szolizni, mert ez a két orcámon van, körülötte szép barna leszek, de ott nem is fogja meg a nap..semmit nem csinál vele.
ugyanilyenek vannak, van az állam alatt is, mint a képen, de a két orcámon kb. 3-4x ennyi, néhol elég nagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!