Szemhéjon pattanással mit kezdjek?
Figyelt kérdés
tegnap pattanásszerü kezdettel nőni a szemhéjamon.még csak piros,fáj is ha hozzáérek
mit kezdjek vele?
nem a kinézet zavar,nem kenek rá sminket,csak hogy fogom kibirni? még pici,de már fáj:S
2009. dec. 31. 13:03
1/9 A kérdező kommentje:
22 vagyok,nem tinipattanás
2009. dec. 31. 13:05
2/9 anonim válasza:
szerintem ne rakj rá sminkert mert jobban begyullad..talán szárítsd le 1 kisfogkrémmel:)
3/9 anonim válasza:
Szerintem ha a szemhélyadon ilyan dudor van az akkor árpa. és az mindig vissza térö lesz. semmit ne tegyél vele, ha nö vagy viszketni kezd menj el orvoshoz, de semmit ne csinálj vele. az árpa fertözö is.
4/9 A kérdező kommentje:
inkább a szemöldököhöz van közelebb,nem a szememhez (kb 1 centire a szemöldöktöl)
nem árpa,azt felismerem,ez jol kivehetően pattanás
csk elég rossz helyen
2009. dec. 31. 13:19
5/9 anonim válasza:
Szemorvos vagy bőrgyógyászhoz kéne menned,mert ha rosszul nyomod ki akkor az egész szemed elfelrtőződik a gennytől.
6/9 A kérdező kommentje:
szolveszterkor kis pattanással hova menjek dokihoz mégis?
ügyeleten meg kiröhögnek,oda komolyabb bajjal megy az ember...hétfő meg elég messze van
2009. dec. 31. 14:27
7/9 anonim válasza:
nyugi olyan nekem is volt. nem halálos :D és megvakulni se fogsz... hát igen, fáj, ezek a pirosak mindig fájnak. nem sok mindent tudsz vele tenni. kicsit szappanozd be és mosd le hogy fertőtlenítsd. meg persze a fogkrém se rossz, amit az előttem író vki említett.
8/9 anonim válasza:
Az nem árpa? Mert a szemhélyon nem lenne szabad pattanás kijöjjön,ezen csak krém segíthet,amit a patikában be szerezhetsz...
9/9 A kérdező kommentje:
jelentem,elpusztitva...belehalta picit,de végeztem vele...
(nem,nem árpa volt,az látszik ha az)
2010. jan. 2. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!