Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 22 éves vagyok, két hete...

22 éves vagyok, két hete rengeteg pattanás jött ki rajtam. Mivel kezeljem?

Figyelt kérdés

Soha nem volt szép sima a bőröm, mindíg voltak rajta pattanások, de ilyen sok és ennyire nagyok még soha sem. Hatalmasak és már nem tudok velük mit kezdeni. Vasárnap elutazom Londonba, nem tudnátok valami gyors segélyt ajánlani??? Mitől alakulhatott ki ez nálam???

Segítsetek...

2008. júl. 11. 19:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A patikákban nagyon jó fertőtlenítő, szárító hatású szaliciles alkoholt tudsz venni. Az sem mellékes, hogy nevetségesen olcsó és hatásosabb, mint bármilyen ezervalahány forintos arclemosó.
2008. júl. 14. 15:18
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket. Nem szedek fogamzásgátlót, de nem is akarok!
2008. júl. 28. 13:13
 13/14 anonim válasza:

Szia nekem is egy csomó pattanás volt az arcomon pedig eddig soha sem volt pattanásom 12 éves vok amúgy .

Én egy fajta arc szeszt használok ami kék műanyag üvegben van és az van rá írva nagy betűvel, hogy SYNERGEN és azzal minden nap este és reggel be kell kenni az arcod mivel folyékony hajts össze egy zsepit kicsire és önts rá egy kicsit és azzal töröld meg az arcod az egészet a pattanás helyén meg nyomkodd rá.De mielőtt kezeled ezzel az arcod jó alaposan tiszta kézzel mosd meg az arcod..én 2 hétig csináltam így hogy minden nap reggel és este bekentem az arcom és el múltak a pattanásaim és most nagyon szép lett az arcom pedig tényleg nagy piros és sok pattanás volt az arcomon most már 1db sincs az arcomon.Ja és azt el kell mondanom, hogy 10 féle pattanástalanítót ki próbáltam és ez volt a legjobb!!!!!!Nagyon szívesen és tapasztalatból ajánlom ezt neked!!!!!!Ja és Rossmanban vettem.Azt nem tudom, hogy mennyibe került de nem volt drága az tuti!!!!!!

2009. jan. 12. 15:51
 14/14 anonim válasza:
az előbb írtam ide és nem jeleníti meg pedig hasznost írtam :'(
2009. jan. 12. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!